Fysioterapeut/sjukgymnast till Sveriges näst bästa mellanstora sjukhus!

Rehabiliteringscentrum, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi behöver till hösten förstärkning av två fysioterapeuter/sjukgymnaster i vår verksamhet. Är det du?

Vi söker

Vi söker dig som är sjukgymnast/fysioterapeut som vill arbeta på ett mindre sjukhus med nära samarbeten mellan olika professioner. Vi behöver förstärkning inom områdena ortopedi samt medicin/geriatrik. Önskvärt är tidigare erfarenhet inom ortopedi, hjärt- eller njurmedicin eller inom rehabilitering efter amputation, men inget krav. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst eller vikariat med tillträde efter överenskommelse. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du och din kompetens spelar en viktig roll i vårdteamet både inom sluten- och öppenvård. På Rehabiliteringscentrum jobbar du tillsammans med övriga rehabiliteringsprofessioner och du har gott stöd av erfarna kollegor. Du kommer vara delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet på enheten där det också finns goda möjligheter till kompetensutveckling. Utöver utbildningar satsar vi på mentorskap, handledarprogram och auskultationer.

”Glädjen med att jobba som sjukgymnast på Rehabiliteringscentrum i Eksjö är det nära samarbetet med läkarna och att vi är ett litet sjukhus där vi känner igen varandra i korridoren”.
Claes Göransson & Karin Henning, sjukgymnaster

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Vår kompetens efterfrågas allt mer på sjukhuset och våra dagar innefattar patientbesök på avdelningar, vid enskilda besök, i gruppverksamhet och på patientskolor. Du kommer vara delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet på enheten där det finns goda möjligheter till kompetensutveckling. I tjänsten ingår även att handleda och undervisa, både blivande sjukgymnast- /fysioterapeutkollegor men också andra vårdprofessioner som efterfrågar vår kompetens. 

För att du ska trivas hos oss

För oss är det viktigt att du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp samt har förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Du är trygg med ett pedagogiskt sätt och en helhetssyn där patienten och dess närstående är i fokus. Vi möter varje dag människor med olika förutsättningar och det är viktigt att anpassa oss efter deras situation och behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta områdeschef mot medicin, Christina Josefsson Gisler, christina.josefsson.gisler@rjl.se eller områdeschef för ortopedi, Catrin Ericson, catrin.ericson@rjl.se.
Facklig företrädare för Fysioterapeuterna är Karin Henning, karin.henning@rjl.se.
Fysioterapeut Emelie Berggren, emelie.berggren@rjl.se.

Sista ansökningsdag är den 4 augusti 2019. Välkommen med din ansökan!    
                             
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast till Sveriges näst bästa mellanstora sjukhus! Tillbaka till lediga jobb