Undersköterska bassäng

Rehabiliteringscentrum, Jönköping

Vi söker

Vi söker en undersköterska med erfarenhet av att behandla patienter i varmvattenbassäng. Du är simkunnig och har god vattenvana. Erfarenhet av patientarbete inom vården och därmed kunskap om olika sjukdomar är önskvärt. Vi ser positivt på att du har erfarenhet av dokumentation i journalsystemet Cosmic. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett roligt, inspirerande och lärorikt arbete. Du får arbeta i ett team med ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 75%, med start november 2019, eller enligt överenskommelse.

Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Du kommer i huvudsak arbeta med bassängverksamheten på Länssjukhuset Ryhov. I tjänsten ingår att instruera och leda behandlingar i varmvattenbassäng på uppdrag av sjukgymnast. Patienterna tränar både individuellt och i grupp. Du kommer att få utforma grupprogram självständigt, och du behöver därför ha känsla för takt och rörelse. Det ingår också en hel del administration i tjänsten.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt, är kvalitetsmedveten och har en helhetssyn.

Så här gör du om du är intresserad

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta områdeschef Annelie Winström, tfn 010-242 18 31, annelie.winstrom@rjl.se

Facklig representant för Kommunal, Christina Svensson, tfn 010-243 30 98.

Sista ansökningsdag är 2019-08-04.
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterska bassäng Tillbaka till lediga jobb