Serviceresesamordnare

Beställningscentralen

Vi söker

Inför hösten söker vi ytterligare några Serviceresesamordnare. Omfattningen är på heltid, med varierande schematider, med start från september eller enligt överenskommelse. Tjänsten gäller tillsvidareanställning. Vi söker dig med lägst gymnasiekompetens. Goda språkkunskaper i svenska är ett krav. Erfarenhet från vård- och omsorgsarbete och/ eller kundservice är meriterande, samt om du kan flera språk. Provanställning kan ev. tillämpas. Vi strävar efter en jämställd arbetsplats både kulturellt och könsfördelat.

Vi erbjuder dig

Ett stimulerande och serviceinriktat arbete där du tillsammans med dina kollegor servar ca.1300 kunder varje vardag. Beställningscentralen är placerad centralt i Jönköping och det är smidigt att ta sig hit med kollektivtrafiken.
Vi är ett glatt gäng, som välkomnar dig in i vår gemenskap.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Tjänsten innebär att du på telefon bokar färdtjänst- och sjukresor. Du schemalägger resor enligt instruktioner vad gäller tid, avstånd och kostnad. Du svarar på inkommande samtal och följer vår interna Servicepolicy (bemötande, frågeställningar mm) så att uppsatta mål nås. Du kommer tillämpa regelverket för Färdtjänst, sjukresor och närtrafik. Vi jobbar alla dagar om året, våra arbetstider varierar från tidig morgon till sen kväll.

För att du ska trivas hos oss

Du som söker ska ha gymnasieutbildning och ha goda datakunskaper, samt goda geografiska kunskaper. Det är viktigt att du har en hög empatisk förmåga och förstår att människor är olika och kan hantera det på ett bra sätt. Serviceinriktad, lugn och uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande är viktigt. Du ska också ha intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera så bra lösningar som möjligt. Kvalitets- och målmedveten samt noggrann och flexibel är viktiga egenskaper.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 15 aug. Välkommen med din ansökan.
Frågor angående tjänsten besvaras av Enhetschef Per Blomqvist, telnr. 010-2415661 eller Enhetschef Annelie Persson, telnr. 010-2415660. Fackliga företrädare är för Vision Ann-Lis Andersson, tel. 010-241 55 00. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Serviceresesamordnare Tillbaka till lediga jobb