Sjuksköterska

Akutmottagningen, Länssjukhuset Ryhov

Vill du utvecklas i din roll som sjuksköterska och få möjlighet att arbeta med varierande patientgrupper? 

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Eftersom vi har en komplex verksamhet är det en fördel om du har arbetat ett antal år inom akutsjukvård.

Vi erbjuder dig

Till akutmottagningen kommer patienter i varierande åldrar med medicinska, kirurgiska eller ortopediska sjukdomstillstånd. 

Du får en arbetplatsnära introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter och behov.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss får du arbeta med akut sjuka patienter. Som sjuksköterska på akutmottagningen har du en arbetsledande funktion och du bedömer patientens prioriteringsgrad och behov av vård. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård. Det innebär att information, liksom kontakt med närstående, är en mycket viktig del i ditt arbete.

Tjänsten avser dag-, kvälls- och helgtjänstgöring.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Därför är det viktigt att du är en flexibel person och att du lätt kan ställa om till ändrade omständigheter. 

Som medarbetare på akutmottagningen arbetar du självständigt med stort egenansvar och har förmåga att ta egna snabba beslut. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi också att du är stabil och kontrollerad i stressiga situationer.

Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar alla personalkategorier tillsammans mot ett gemensamt mål och vi får varje dag nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i alla åldrar.

Vi strävar alltid efter att ge god och säker vård och ett professionellt bemötande.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetscheferna Therese Gustafsson, 010-242 26 55  Frida Johansson, 010-242 26 44 . Fackliga företrädare för Vårdförbundet är Carina Högberg och Jennie Barona, 010-242 26 60. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande. Sista ansökningsdag är den 18 augusti 2019.

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb