Sjuksköterska

Ventilator och syrgasmottagningen, medicinkliniken, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping

Vi söker

Vi söker en sjuksköterska till ventilator- och syrgasverksamheten. Vi har ett länsövergripande uppdrag för de patienter som har hemrespiratorbehandling.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid, dagtid. Tillträde efter överenskommelse. Provanställning sex månader.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du kommer arbeta med självständig mottagning för ventilatorpatienter inklusive diagnostik och bedömning. Du är också delaktig i läkarmottagning för syrgaspatienter. Hembesök och konsultuppdrag på andra avdelningar ingår också, liksom utbildning av assistenter, anhöriga och vårdpersonal. I verksamheten sker en ständig vidareutveckling som du kommer att vara aktiv och engagerad i.

För att du ska trivas hos oss

Du är utbildad sjuksköterska med några år inom yrket. Erfarenhet av lungmedicin, sömnapné, anestesi och intensivvård är meriterande. Du är trygg i din yrkesroll och har framåtanda med intresse för utveckling och lärande. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och genom att ha ett starkt engagemang och en positiv inställning. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Körkort krävs.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Under veckorna 26-29 har Sara semester. Under den perioden går det istället bra att kontakta biträdande verksamhetschef Anette Elmquist, 010-242 33 37. 
Facklig företrädare är för Vårdförbundet Emilia Fransson, 010-242 20 90.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan.

Sista ansökningsdag är 4 augusti 2019. Intervjuer sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och försäljare: vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare jobbannonser.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb