Två psykologtjänster till nystartat NP team

Utrednings- och behandlingsmottagningen, mottagning 2, Värnamo Sjukhus

Vi satsar framåt och bildar nu en enhet som fokuserar på utredning och behandling av personer med neuropsykiatrisk problematik. Vi söker två leg. psykologer till ett nystartat neuropsykiatriskt team i Värnamo. Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med intresse för och kunskap inom det neuropsykiatriska området. Du kommer att få arbeta både med utredning och med behandling.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete som är varierande, inspirerande och lärorikt där goda möjligheter finns till kompetensutveckling. Du får arbeta i ett multiprofessionellt team inriktad mot patientgrupper med neuropsykiatrisk problematik. I teamet ingår förutom psykolog, psykiater, socionom, arbetsterapeut, sjuksköterska, skötare och vårdadministratör.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder Våra förmåner

Det här får du arbeta med

Du kommer huvudsakligen att arbeta med utredning och behandling av patienter med neuropsykiatrisk problematik. Psykologen har en avgörande roll i utredningsarbetet, men förväntas också arbeta behandlingsinriktat, enskilt eller tillsammans med andra teammedlemmar. De behandlingsmöjligheter som erbjuds på kliniken är psykopedagogiska interventioner, individuellt och i grupp, anhörigutbildning och stöd, samt psykoterapeutisk behandling.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss bör du vara intresserad av samspelet mellan psykologiska faktorer och somatiska tillstånd då det ofta ingår i frågeställningen till psykologen. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra, då arbetet bygger mycket på samarbetet mellan olika professioner. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift och tar ansvar för dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och självständigt sätt. Du har ett kvalitetstänk och är intresserad av att driva verksamheten framåt tillsammans med övriga teamet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om arbetet hos oss är du välkommen att kontakta enhetschef/psykolog Marianne Frick, tel 010-244 97 20 eller verksamhetschef Ann Lund tel 072-525 84 05

Sista ansökningsdag är den 2019-06-28. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Två psykologtjänster till nystartat NP team Tillbaka till lediga jobb