Distriktssköterska/Sjuksköterska

Habo Vårdcentral

Habo Vårdcentral Bra Liv är en del av primärvårdskoncernen Vårdcentralerna Bra Liv och bedriver primärvård vid 33 vårdcentraler inom Region Jönköping. Vi samverkar inom koncernen med kunskapsutbyte, med resurser och arbetar tillsammans för att du alltid ska kunna nå oss.

Bra Liv Habo har ca 10.000 listade patienter och bedriver primärvård i nära samarbete med våra närmaste vårdgrannar Habo Kommun, hemsjukvård, äldreboende och BVC. Bra Liv Habo har ca 36 medarbetare, varav 10 distrikts-/sjuksköterskor.

Vi söker

En engagerad distriktssköterska/sjuksköterska för visstidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har erfarenhet av primärvård och/eller vana att arbeta i Cosmic och Tele-Q. Du gillar att arbeta självständigt, men uppskattar och deltar i gruppens gemensamma uppdrag. Du har god kommunikationsförmåga och ser dialogen som ett viktigt verktyg.

Vi erbjuder dig

Bra Liv Habo är en välfungerade och hälsofrämjande vårdcentral. Du kommer att arbeta i en kreativ organisation med kompetenta kollegor. Vi eftersträvar en självklar samverkan mellan olika professioner för att nå det bästa resultatet för patienten.

Vi erbjuder en tjänst på heltid, vikariat till 31 maj 2020. Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Ett arbete som sjuksköterska på vår enhet innebär en variation av uppgifter där telefonrådgivning är en viktig del. Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan mottagningsarbete, telefonrådgivning och din egen specialistsköterskamottagning inom ditt kompetensområde. Vi bemannar även Närakuten Jönköping med sjuksköterskor, läkare och vårdadministratörer några gånger per termin, vilket betyder att kvälls- och helgtjänstgöring ingår i arbetet. Dessutom kommer du, tillsammans med oss, att vara med och utveckla Habo vårdcentral till en fortsatt attraktiv vårdcentral för patienter och medarbetare.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är en självständig initiativtagare som har lätt att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du arbetar strukturerat och har vilja och förmåga att hitta lösningar.

Våra värderingar är omtanke, helhetssyn och kvalitet.

Vi erbjuder:

  • Arbete i en inspirerande arbetsgrupp med hög grad av samarbete och kommunikation
  • Arbetstid mån-fre med flextidsavtal. Vi har öppet kl. 7.30-17.00 varje vardag. Kvälls- och helgarbete förekommer på Närakuten.
  • Möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete
  • Kollektivavtal
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt

Vi vill gärna utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid personlig lämplighet där egenskaper som social kompetens och förmåga att strukturera arbetet är betydelsefulla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta bitr. verksamhetschef Daniel Brandon, tfn 076-113 92 56. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tfn 072-54 58 538. Sista ansökningsdag är 2019-08-07. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb