Vårdenhetschef till Kvinnokliniken på Sveriges bästa mellanstora sjukhus!

Kvinnokliniken, Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker en vårdenhetschef till kvinnoklinikens BB och förlossningsavdelning. Vi vill att du är legitimerad barnmorska med några års erfarenhet av yrket. Önskvärt är att du har erfarenhet av ledningsarbete eller att du känner att du har ledarskapsegenskaper. Vi ser även att du har kunskap om och intresse av utvecklings- och förbättringsarbete.

Du får en tillsvidareanställning i din grundprofession med förordnande som chef där längden på chefsförordnandet kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att arbeta på en innovativ och dynamisk klinik där vi tillsammans leder klinikens utveckling framåt. Vi arbetar processinriktat och med ständiga förbättringar. Vi följer upp alla patientgrupper via enkäter och vi strävar efter att använda rätt kompetens på rätt plats.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som vårdenhetschef kommer du att ansvara för ledning, planering och utvecklingen av verksamheten i samverkan med klinikens processer. Du utgår från patientens behov och anger riktningen för verksamheten, tar ansvar och skapar resultat i dialog med dina medarbetare. I vardagen samverkar du med klinikens övriga chefer och ingår i klinikens ledningsgrupp. I befattningen ingår även att stötta upp som barnmorska på kliniken, framförallt under semesterperioden men även under året vid behov.

För att du ska trivas hos oss

Du är en person som ser detta som en utmaning och en möjlighet till att skapa bästa möjliga värde för patienten i samarbete med dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för att leda medarbetare, har ett stort förtroende för andra individers kraft och är övertygad om att personalen själv har kunskap och förmåga att lösa uppgifter. Du har förmåga att utveckla och motivera dina medarbetare samt att skapa delaktighet. Du är målinriktad, strukturerad och har ett kommunikativt ledarskap. Vilja att leda, förmåga att kommunicera tydligt och analysera och förmedla budskap är viktiga egenskaper. Då resor kan ingå i tjänsten är B-körkort ett krav.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna Hallberg, 010-244 86 67. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kelly Abdulrahman Mahamed, för Kommunal Mary Erlandsson, 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 11 augusti 2019. Välkommen med din ansökan! 

Intervjuer genomförs den 16 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdenhetschef till Kvinnokliniken på Sveriges bästa mellanstora sjukhus! Tillbaka till lediga jobb