Ekonom

Område ekonomi Fakturaenheten

Vi söker en ekonom till Fakturaenheten. Du kommer att ingå i ett team på åtta personer med placering i Jönköping.

Vi söker

Dig som trivs med att utveckla processer, kan arbeta i högt tempo och som gillar att grotta ned dig i och lösa alla de knutar som kan uppstå i våra IT-stöd. Du har också en kommunikativ förmåga och trivs med att handleda andra. Du har högskoleexamen med inriktning ekonomi eller annan relevant utbildning och yrkeserfarenhet inom området. Alternativt har du lång yrkeserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel. Du har intresse för och lätt för att lära dig nya IT-system.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett arbete med varierande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. I din roll som ekonom har du en viktig funktion för att verksamheten ska fungera och utvecklas. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Din roll är att tillsammans med teamchef ha ett specifikt drift- och utvecklingsansvar för effektiviteten i fakturaprocessen. Du är samordningsansvarig för fakturaflödet, vilket innebär att mäta och följa upp, bevaka nyheter, föreslå förändringar, ansvara för dokumentation och driva processarbetet. Du har ledningsansvaret vid teamchefs frånvaro. Utveckling av abonnemangs/avtalsfakturering, AXT-övervakning, anslutning av nya e-fakturaleverantörer är exempel på arbetsuppgifter som ingår. I ditt arbete samverkar du med e-handel och redovisning.

För att du ska trivas hos oss

Din personlighet präglas av ett driv att vilja lära och förstå samband mellan olika ekonomiprocesser och se till helheten. Du har god analytiskt förmåga, är noggrann, strukturerad och tycker om att arbeta både självständigt och i team där olika kompetenser kan ingå. Intresse för att utveckla och förbättra arbetssätt och stödsystem är en viktig förutsättning för att lyckas. Som person är du flexibel och lätt att samarbeta med. Du har lätt att uttrycka dig både i tal och i skrift.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta teamchef Morgan Lundblad, tfn 010-242 45 52, mobil 070- 53 95 997. Facklig företrädare för SACO är Malin Svensson, tfn 010-243 59 42 och för Vision Tina Laine Tollström, mobil 0730-82 27 46. Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 11 augusti.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Ekonom Tillbaka till lediga jobb