Vårdadministratör

Geriatriska kliniken, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är meriterande. För oss är ditt engagemang viktigt och vi tror att du är en positiv person som ser möjligheter och utvecklingsmöjligheter i att arbeta hos oss.
Du är ansvarstagande, noggrann, flexibel, positiv, driven och har god samarbets- och organisationsförmåga. Du har hög känsla för bemötande, service och kvalitet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Tjänsten är tillsvidare, dagtid måndag till och med fredag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Tjänsten är på 100 % men deltid kan diskuteras.
Du arbetar på kontorstid och arbetstiderna är flexibla. För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara. Som vårdadministratör hos oss är du en viktig del i att vår verksamhet kontinuerligt förbättras och utvecklas. Vi erbjuder dig en anställning på en klinik där vi har god sammanhållning och är ett positivt gäng. Du kommer att ha ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper i verksamheten. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Du jobbar främst med medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic samt diagnosregistrering. Viss receptionstjänstgöring kan ingå i tjänsten om du önskar. Även andra administrativa arbetsuppgifter kan tillkomma.
Vi arbetar för rätt använd kompetens, vilket för oss innebär att administration i möjligaste mån ska utföras av administrativa experter - vårdadministratörer.
Att ha ett serviceinriktat arbetssätt samt att arbeta patientsäkert ligger i yrkesrollen.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör och har god förmåga att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du är självgående, gillar att ta ansvar och du har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.
Vi värdesätter egenskaper som positiv attityd, engagemang och flexibilitet. Du ser det som en naturlig del av arbetet att ge god service och att utveckla dig och verksamheten. Du är mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom ett positivt förhållningssätt.

Detta värderar vi högt

Vi är en verksamhet som strävar efter att ständigt höja kvalitén på omhändertagandet av våra patienter. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat synsätt där patientens egna resurser tas tillvara.
Vår vision är att erbjuda en arbetsmiljö där våra medarbetare känner sig trygga och uppskattade och inspirerade till att göra sitt bästa. Vi är övertygade om man känner arbetsglädje så presterar man bättre - därför är vår arbetsmiljö viktig och den ska präglas av engagemang, öppen dialog och trivsel. Vi har ett gott samarbetsklimat där vi värnar om teamarbete och rätt använd kompetens. Varje yrkesgrupp ska i ökad omfattning få ägna sig åt det man är mest kompetent till att utföra.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Susanne Agerbring 010-242 25 11. Facklig företrädare för Vision är Ulrika Toftgård 076-145 90 61.
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2019.
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb