Arbetsterapeut

Habiliteringscentrum, Eksjö

Vill du utveckla dina kunskaper som arbetsterapeut i ett tvärprofessionellt team? Habiliteringscentrum i Eksjö kan vara platsen för dig!

Vi söker

Vi söker en legitimerad arbetsterapeut för ett vikariat i ett av våra barn- och vuxenteam på Habiliteringscentrum. Tjänsten sträcker sig fram till 2019-12-31 med eventuell möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av de olika målgrupperna. Även erfarenhet av utprovning och förskrivning av hjälpmedel är önskvärt. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Då det förekommer resor i tjänsten är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en chans att bidra med din specialistkompetens som arbetsterapeut i ett tvärprofessionellt team bestående av administratör, kurator, sjuksköterska, logoped, läkare, dietist, psykolog, specialpedagog och sjukgymnast. 

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Tjänsten innefattar ett arbetsterapeutiskt arbete med habiliteringscentrums målgrupper inom såväl barn- och ungdomshabilitering som vuxenhabilitering. Du arbetar för att dessa målgrupper skall ha ett så väl fungerande liv som möjligt. I ditt arbete kommer du bland annat ha kontakt med vårdnadshavare, anhöriga och andra parter som kan innefattas i målgruppernas nätverk. De arbetsterapeutiska insatserna gäller främst frågor rörande den praktiska vardagssituationen, finmotorik, ADL-bedömningar, hjälpmedel och boende samt bedömning av tidsuppfattning. Hos oss är teamarbetet centralt. 

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Arbetet innebär mycket kontakt med människor från olika bakgrunder och med olika förutsättningar vilket sätter krav på en empatisk förmåga samt en kulturell medvetenhet. I arbetet kommer du arbeta både rådgivande och stödjande. Du måste därför kunna sätta dig in i och förstå andra människors olika situationer och ha goda kommunikationsegenskaper.

Detta värderar vi högt

Grunden för vårt arbete är mötet med barn, ungdomar och vuxna som kommer i kontakt med oss utifrån sina individuella behov av habilitering.
Vår utgångspunkt är alla människors lika värde. Det innebär att vi möter alla utifrån individens unika livssituation och förutsättningar. Vi bygger vår verksamhet genom meningsskapande möten.
Medskapande, meningsfullhet och kvalitet är våra kärnvärden, som är viktiga och ledande för oss. 
Allting mynnar ut i vår vision; Ett bra liv i en attraktiv region för alla.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Stefan Elg, telefonnummer: 010-243 73 24, och arbetsterapeut Martina Rydberg, telefonnummer: 010-24 373 18.

Urval och rekrytering kan komma att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2019-08-02. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb