Röntgensjuksköterska

Mammografienheten, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Vi söker

Vi söker en legitimerad röntgensjuksköterska med inriktning radiografi, diagnostisk radiologi eller medicinsk bildvetenskap till mammografienheten inom Region Jönköpings Län.
Huvudsaklig placering på mammografienheten i Jönköping. Erfarenhet från mammografi är meriterande.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på hel- eller deltid i ett stimulerande arbete i en spännande miljö under stor utveckling.
Här har du goda utvecklingsmöjligheter inom kompetensområdet mammografi. Du jobbar i nära samarbete med bröstteamet som innefattar kirurgi, onkologi och patologi i en patientcentrerad verksamhet där du får en upplärning som är individuellt anpassad efter dina behov. Alla våra anställda har en individuell kompetensutvecklingsplan där interna och externa utbildningar finns tillgängliga.


Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Du kommer att få arbeta med mammografiscreening med tillhörande uppföljning samt klinisk mammografiverksamhet där ultraljud, bröstpunktioner och biopsier ingår. Det ingår även att bemanna telefontid och rådgivning samt att medverka i den multidisciplinär konferensen

För att du ska trivas hos oss

För att trivas med arbetsuppgifterna behöver du tycka om att ha mycket patientkontakt och det är viktigt att du känner dig bekväm med att möta patienter i svåra situationer. Det är också viktigt att du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt samverka i teamet för att ge våra patienter den bästa möjliga vården. Då den ena dagen aldrig är den andra lik är det viktigt att du som person är flexibel. En undersökning kan leda till flera andra undersökningar, vilket man oftast inte vet i förväg. Vidare har du ett positivt förhållningssätt och möter både kollegor och patienter med ett leende.
Mammografiverksamheten är i ständig utveckling. Nya metoder, ny utrustning, nya utredningsvägar och utvecklade vårdprocesser. Därför är det viktigt att du tycker om att arbeta i denna sortens miljö.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Att tillsammans arbeta i ett engagerat och kompetent team som värnar om ett gott patientbemötande och hög patientsäkerhet. Vi arbetar för hög tillgänglighet och korta och snabba processer. Det är viktigt att trivas på arbetet och att ha ett bra arbetsklimat. Vi är stolta över det arbete vi uträttar.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av områdeschef Theres Utberg, tfn 010-242 24 14. Sista ansökningsdag är den 2019-08-12.  
Facklig företrädare för vårdförbundet är Monica Gustafsson Altemo, tfn 010- 242 24 16.
Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet som Röntgensjuksköterska Tillbaka till lediga jobb