Områdeschef Röntgen

Röntgen Länsklinik, Länssjukhuset Ryhov

Är du personen som förblir motiverad och effektiv med fokus på målet? Har du erfarenhet av ledarskap och söker ett arbeta där du får leda, inspirera och motivera andra? Om du svarat ja på dessa frågor så är detta tjänsten för dig! Vi ser fram emot att höra om varför just du skulle passa som vår nästa områdeschef på Röntgen. Välkommen med din ansökan! 

Vi söker

Vi på Röntgen söker nu efter en områdeschef till Länssjukhuset Ryhov i Jönköping. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och utveckling och ser gärna att du har tidigare ledarskapserfarenheter. Erfarenhet och kunskap om röntgen är önskvärt. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig spännande och utmanande ledaruppdrag i en utvecklingsintensiv verksamhet där du får arbeta tillsammans med trevliga kollegor i en god arbetsmiljö. I rollen som områdeschef ingår du i röntgens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga områdeschefer i länet driver röntgens utvecklings- och förändringsarbete i enlighet med verksamhetsplanen. Du kommer vara ett viktigt stöd till verksamhetschefen och en viktig del av arbetet är ge medarbetare möjlighet att utvecklas.

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Det här får du arbeta med

Som områdeschef har du det operativa ansvaret för områdets produktion- och kapacitetsplanering. Detta innebär ekonomi- och personalansvar för cirka 40 medarbetare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och vårdadministratörer. Du leder tillsammans med övriga områdeschefer verksamheten på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, ser till att mål uppfylls och att beslut som fattas genomförs och följs upp.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som områdeschef är du van med att arbeta självständigt och har lätt för att ändra riktning när målen ändrar sig. Då du kommer ha ett nära samarbete med andra områdeschefer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs med teamarbete. Som person är du trygg, stabil och kommunikativ samt har god förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Ditt arbetssätt är strukturerat då du styrs av mål- och resultattänkande där du arbetar med att lösa komplexa frågor. Vidare arbetar du bra tillsammans med andra människor, bidrar med din smidighet och lyhördhet. Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn och ledarskapserfarenhet och kunskap inom röntgen är önskvärt.  . Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Då verksamheten är regionövergripande förekommer resor och därför är körkort ett krav.

Detta värderar vi högt

Röntgen är en utvecklingsintensiv verksamhet, och därför ser vi gärna att du trivs att arbeta i sådan miljö och att du brinner för röntgen lika mycket som vi! För att behålla en god arbetsmiljö är det viktigt med arbetsglädje och en bra teamkänsla. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Verksamhetschef för röntgen Oskar Löfgren 010-242 24 38. Facklig representant för Vårdförbundet är Monica Gustafsson Altemo 010-242 24 16, Vision Lillemor Örneling 010-222 932 samt Kommunal, Charlott Klinthage 010-24 224 16. 

Sista ansökningsdag är den 26 augusti 2019 men då vi jobbar med ett löpande urval sök gärna tjänsten redan idag. Intervjuer kommer att genomföras den 3 september och 5 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Områdeschef Röntgen Tillbaka till lediga jobb