Vårdadministratör

Rosenlunds vårdcentral

Välkommen till oss på Rosenlunds vårdcentral!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör alternativt läkarsekreterare och som har en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete i Cosmic ser vi det som ett plus.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Du kommer att arbeta med medicinsk dokumentation, diagnosklassificering samt övriga vårdadministrativa uppgifter. Du kommer också att arbeta i vår reception där du är vårdcentralens ansikte utåt. Tjänstgöring förekommer också i receptionen på primärvårdens gemensamma Närakut.  

Vårdadministratörerna har en viktig kontrollfunktion i flera av våra system och vi är måna om att utnyttja din kompetens.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

För att trivas i rollen som vårdadministratör hos oss har du förmåga att strukturera och planera. En naturlig del i arbetet är att jobba nära över yrkesgränser med service och utveckling. Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

Detta värderar vi högt

Vår värdegrund sätter bemötande med patienter i fokus och en positiv attityd till ditt arbete medverkar till en god stämning i gruppen.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna-Karin Nilsson, tfn 010-242 44 06. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén, tfn 010-242 1585.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb