Tandsköterska, Nässjö Folktandvård

Nässjö Folktandvård

Vi behöver bli fler! Därför söker vi nu dig som har tandsköterskekompetens till att jobba på vår klinik. Vi har många engagerade och kompetenta medarbetare och är kända för att ta bra hand om nya medarbetare. Vi utvecklas genom varandra och månar om varje medarbetare. Våra gemensamma klinikutbildningar har gett oss en stark sammanhållning och ett gott arbetsklimat. Trivseln stärks ytterligare av att vi tycker om att då och då hitta på något roligt efter jobbet.


Lär känna kliniken genom att besöka vår webbsida Jobba på Nässjö Folktandvård.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet som tandsköterska, eller inom andra vårdyrken. Du har god datavana och det är positivt om du har erfarenhet av journalsystemet T4. Vidare är lustgaskompetens samt körkort meriterande för tjänsten.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, kvalitetsmedvetenhet och viljan att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder dig

Tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du individuell kompetensutveckling och har möjlighet att ta stort ansvar i ditt uppdrag. Du bygger en bred kompetens tack vare klinikens patientspektra och många medarbetare med spetskompetens.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 3000 kronor per år och i samband med en eventuell flytt till vårt län erbjuder vi också ett flyttbidrag upp till 20.000 kronor.

Det här får du arbeta med

Som tandsköterska hos oss arbetar du i team tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du assisterar men har också egna patienter och utför bland annat munhälsokontroller, fissurförseglingar och sterilarbete. Du har ansvar för patientadministration, kallelse och tidbokning. Viss receptionstjänst och telefonrådgivning kan ingå i dina arbetsuppgifter.

För att du ska trivas hos oss

Som medarbetare hos oss arbetar du för klinikens gemensamma mål och arbetar för ett arbetsklimat som både du själv och andra medarbetare trivs med. Det skall vara kul att gå till jobbet! Du är öppen för att lära dig nya saker och utvecklas, både som person och i din yrkesroll.

Du bemöter och behandlar barn- och vuxenpatienter på ett kvalitetssäkert och professionellt sätt. Dagens förutsättningar kan snabbt ändras vilket gör att du har förmågan att anpassa dig och tillsammans med dina kollegor lösa de situationer som uppstår. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Hos oss får du också möta många olika patienter och därför är du mån om att anpassa din kommunikation efter person och följer upp så att ditt budskap når fram. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Detta värderar vi högt

I Folktandvården, Region Jönköpings län, arbetar vi för en god munhälsa hela livet, i hela länet. Vi är en passionerad folkhälsoaktör som kommit långt i vår strävan efter en jämlik tandvård för alla men det finns fortfarande arbete att göra. Möt våra medarbetare och upptäck mer av oss genom att klicka dig vidare till Jobba hos Folktandvården.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta klinikchef Loka Holm Kvist, loka.holm.kvist@rjl.se, klinikchef Rebecca Ahlmén, rebecca.ahlmen@rjl.se eller klinikkoordinator Mona Gullberg på 010-243 35 45.

Facklig kontaktperson för Vision är Anita Hult 073-248 16 13. 

Sista ansökningsdag är 1 september 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Tandsköterska, Nässjö Folktandvård Tillbaka till lediga jobb