Sjuksköterska

Psykosmottagningen, Värnamo Sjukhus

Välkommen att utveckla din yrkesroll och kompetens tillsammans med oss!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med god erfarenhet av psykiatrisk vård. Vi ser gärna att du har en specialistutbildning inom psykiatri alternativt har intresse av att vidareutbilda dig. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett litet välfungerande team som ligger i framkant när det gäller psykosvård. Teamet består av läkare, psykologer och sjuksköterskor. Vi jobbar ständigt med förbättringar och planerar framöver att utöka teamet med fler kompetenser för att jobba mer teambaserat.
Du kommer att ha goda påverkansmöjligheter och vara en viktig del i vår verksamhet. Här kan du läsa mer om vilka förmåner vi erbjuder dig.

Det här får du arbeta med

In din roll kommer du att träffa patienter själv eller tillsammans med teampersonal på mottagningen eller i patientens hem. Du deltar i utredningar av patienter och företräder patienten i myndighetsärenden som denne har svårt att klara själv. Samarbete med kommunal verksamhet och i förekommande fall olika arbetsplatser. Vi har även tillgång till handledning.

För att du ska trivas hos oss

Du har intresse för att utveckla den specialistpsykiatriska omvårdnaden. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Vidare är du en person som arbetar självständigt och strukturerat, har lätt för att anpassa dig utifrån rådande omständigheter och är kontrollerad i pressade situationer.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer är du välkommen att ringa vårdenhetschef Kajsa Ekholm, tfn 010-244 97 51.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, dock senast 2019-08-31. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb