Restaurangbiträde

Område måltid

Vill du ha ett jobb där du bidrar till god kost och utmärkt service? Välkommen till Område måltid i Jönköping!

Vi söker

Vi söker ett köksbiträde för tillsvidareanställning på 75-100% med tillträde snarast. Vi ser gärna att du har gått hotell och restaurangutbildning eller utbildning som vi bedömer likvärdig. Arbetslivserfarenhet är meriterande och tillträde sker enligt överenskommelse. Just nu kommer du att ha din huvudsakliga placering på restaurang Matrosen, Rosenlunds vårdcentrum där du driver restaurangen.

Vi erbjuder dig

Som en del av Område måltid bidrar du till värdeskapande för patienter och restaurangbesökare. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar för att leva upp till uppsatta mål och skapa värde. Område måltid tillhör Verksamhetsstöd och service som ger länsövergripande stöd och service till Region Jönköpings läns olika verksamheter och länets invånare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

På restaurang Matrosen serveras det dagens lunch måndag till fredag. Komponenterna som ingår i dagens lunch får du från centralköket på Ryhov. Du förbereder din salladsbuffé och har hand om fikabeställningar till möten och konferenser. För rätt person finns det plats för egna idéer att utveckla.
Du beställer från våra olika leverantörer via webben så viss datavana är ett krav.

För att du ska trivas hos oss

Känslan för mat och service är otroligt viktig, vi lagar mat från grunden och en förutsättning är att man brinner för mat, är kvalitetsmedveten och serviceinriktad. God samarbetsförmåga och förmåga att kunna lyssna och kommunicera med andra är viktigt. Vi ser även att du är självgående, energisk och kan ta egna initiativ då du arbetar ensam en del av dagen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor är du välkommen att kontakta kostchef Eva-Lena Eliasson tfn 010 - 24 21067(semester v32-33) eller kökschef Jessica Käll tfn 010-2421033(semester v 34) Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Leth tfn 010 - 24 21073

För att din ansökan ska vara fullständig ber vi dig bifoga intyg på utbildningar och andra dokument som bedöms relevanta.

I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är den 31 augusti. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Restaurangbiträde Tillbaka till lediga jobb