Biomedicinsk analytiker

Laboratoriet Eksjö

Söker du ett stimulerande arbete i en modern och utvecklingsintensiv verksamhet?

Vi söker

Vi söker just nu nya kollegor till Laboratoriet Eksjö. Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan relevant vårdutbildning. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Erfarenhet inom området är meriterande.

Vi erbjuder dig

Hos oss finns stora möjligheter att utvecklas inom ditt yrke och du välkomnas till en sammanhållen och integrerad verksamhet. Du kommer ingå i ett bra team där vi alla tillsammans bidrar till ett gott arbetsklimat. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde under hösten 2019. 

I tjänsten ingår dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Vi tillämpar flex samt individuell schemaplanering efter introduktion. Introduktionen är individuellt anpassad för att du ska få en så bra start som möjligt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här. 

Det här får du arbeta med

Som biomedicinsk analytiker hos oss får du ett mycket varierat arbete inom klinisk kemi och transfusionsmedicin. Du kommer att få arbeta med analysverksamhet, provtagning och preanalytisk provhantering inom dessa områden. Du arbetar kontinuerligt med utvecklings-, kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har en god social förmåga att möta patienter samt kunder på avdelningar/mottagningar som vi samarbetar med. Du är lugn och stabil och arbetar bra tillsammans med andra människor. Arbetsuppgifterna kräver både att du kan arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och har förmåga att anpassa ditt beteende utifrån vad situationen kräver.

Då verksamheten ständigt utvecklas är det viktigt att du tycker om att arbeta i en utvecklingsintensiv miljö och som medarbetare förväntas du arbeta med förbättringsarbete för att höja kvaliteten och förbättra flöden på enheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Hör gärna av dig till områdeschef Mai-Britt Gregersen, 010-243 52 71. Facklig företrädare för vårdförbundet är Maya Toubia, 010-243 52 70. Facklig företrädare för Naturvetarna är Elin Ölje, 010-243 52 75. Sista ansökningsdag är den 22 september 2019, men då urval och intervjuer kan komma att ske löpande så sök redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biomedicinsk analytiker Tillbaka till lediga jobb