Vårdadministratör

Operations- och intensivvårdskliniken, Värnamo Sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med diagnostikkodning och som har goda kunskaper inom IT och medicinsk dokumentation. Det är önskvärt att du har kunskaper av journalsystemet Cosmic och goda kunskaper i Office-programmet är önskvärt.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en anställning på en toppmodern klinik där vi har god sammanhållning och är ett positivt gäng! Du som är intresserad av vår verksamhet erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete.

Vi är måna om din fysiska och psykiska arbetsmiljö och erbjuder dig en ergonomiskt utformad arbetsplats och trevliga kollegor som skapar en god gemenskap.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder.

Det här får du arbeta med

Som vårdadministratör på operations- och intensivvårdskliniken arbetar du med flera olika verksamhetsområden och det är ett varierat arbete och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att jobba med medicinsk dokumentation, diagnoskodning och registrering av data.

Inom operationsenheten ingår utskrift av operationsberättelser från kirurgi, ortopedi och urologi. På intensivvårdsavdelningen består arbetsuppgifterna av intensivvårds/hjärtintensivvårds-diktat. På smärtmottagningen är det utskrift av diktat, DRG, tidbokning och remisshantering som utgör huvuddelen av arbetsuppgifterna. Du kommer även arbeta med remisshantering och tidsbokning i Cambio Cosmic, diagnos- och KVÅ-registering samt posthantering ingår. Rotationstjänstgöring mellan enheterna förekommer.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i rollen behöver du ha förmåga att själv kunna planera, strukturera och organisera ditt arbete och samtidigt kunna anpassa dig till ändrade förutsättningar under arbetsdagen. Du har en känsla för kvalitet och ser det som en naturlig del av arbetet att ge god service och utveckla dig och din arbetsplats. Du har mån om ett gott samarbete med kollegor och ledning genom att ha ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Verksamhetschef Magnus Trofast, 010-244 73 93. Facklig representant är Ulrika Toftgård, 010-244 72 81.

Sista ansökningsdag är den 22 september. Välkommen med din ansökan!
Vi kommer göra löpande urval och intervjuer under ansökningstiden.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb