Vårdadministratör

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

”Det är en trygg arbetsplats där vi hjälps åt och stöttar varandra. Det är en himla trevlig arbetsplats helt enkelt! ” – Sara, vårdadministratör på medicin- och geriatrikkliniken.

Nu söker vi på skrivenheten på medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö nya kollegor som vill arbeta och utvecklas tillsammans med oss. Utöver ett arbetslag fyllt av härliga kollegor erbjuder vi dig en arbetsplats som präglas av delaktighet, stöttning och en vilja att ständigt förbättra. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör med diagnoskodningsutbildning eller har motsvarande utbildning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och som har god IT-vana.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att vara delaktig och påverka ditt eget arbete. Vi är en arbetsgrupp på cirka 25 vårdadministratörer som tillsammans skriver diktat för medicin- och geriatrikkliniken som bedriver vård inom bland annat geriatrik, neurologi, stroke, lungmedicin och gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin, diabetes och endokrina sjukdomar. Eftersom kliniken är stor finns det möjlighet till att variera mellan de olika inriktningarna. Det ger dig en bredd och möjlighet att arbeta med olika professioner.

Något som uppskattas av oss som medarbetare är att möjligheten att påverka sitt eget schema. Vi har individuell schemaläggning, vilket gör att du kan vara variera och påverka dina arbetstider mellan 06.00 och 18.00.

Eftersom arbetet som vårdadministratör är statiskt är närheten till personalgymmet något som uppskattas och används av oss på arbetsplatsen. Gymmet är nyrenoverat och finns i fräscha lokaler nära arbetsplatsen. Vi tycker det är viktigt att ta hand om varandra och träna för ett hälsosamt arbetsliv. Därför finns det även sjukgymnaster som inspirerar och gärna hjälper dig att komma igång.

Vi jobbar aktivt med oss själva som grupp och är bra på att se möjligheter och hitta nya sätt hur vi kan utvecklas ännu mer. Vi tycker det är viktigt och roligt att tillsammans driva och utföra klinikens förbättrings- och utvecklingsarbete så att vi tillsammans skapar den bästa möjliga arbetsplatsen! För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder! 

Det här får du arbeta med

Hos oss arbetar du i en grupp tillsammans med 25 andra vårdadministratörer. Vårdadministrationens främsta uppgift är att arbeta med medicinsk dokumentation och registrering i journalsystemet Cosmic med tillhörande diagnoskodning. I arbetet ingår även andra administrativa arbetsuppgifter som exempelvis dokumentation, posthantering och remisshantering. Utöver det dagliga arbetet kan du få ansvarsområden och utvecklingsmöjligheter utifrån dina och verksamhetens behov.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete och som har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du är serviceinriktad, har en positiv attityd till ditt arbete och är lyhörd för att medverka till en positiv stämning i arbetsgruppen. Du trivs i samarbete med andra samtidigt som du har förmåga att ta ansvar för din uppgift. Vidare är du mån om att slutföra påbörjade arbetsuppgifter och nå resultat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi bemöter patienter, närstående och varandra på ett respektfullt sätt. Vi skapar trygghet genom god kunskap och ett gott bemötande. Kunskap får vi genom kontinuerlig kompetensutveckling.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Vi som arbetar här berättar gärna mer. Du kan kontakta Sara Sjöberg, sara.a.sjoberg@rjl.se, 010-243 81 92, eller Madelene Idh, madelene.idh@rjl.se, 010-243 41 40. Välkommen också att kontakta administrativa enhetschefen Annelie Johansson, 010-243 45 72. Facklig representant för Vision är Viktoria Thuresson, 010-243 54 51.

Sista ansökningsdag är den 30 september 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Under semesterperioden kan vi vara svårare att nå men vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb