Distriktssköterska/sjuksköterska

Råslätt vårdcentral

Är du nyfiken på en ny utmaning och trivs med att arbeta med utveckling? Brinner du för att arbeta nära dina patienter? Sök då tjänsten hos oss! Råslätts vårdcentral är inne i ett expansivt skede och kommer 2020 att flytta in i nya fräscha lokaler på Råslätt i Jönköping.

Vi söker
Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i diabetes, alternativt vill utbilda dig till diabetessköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta i Cosmic och Tele-Q men det är inget krav.

Tjänsten ett vikariat på 1 år på 100 %, med möjlighet till förlängning.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett stimulerande arbete som växlar mellan telefonrådgivning och mottagningsarbete. Mottagningsarbetet kan vara både planerad och akut mottagning. Vi är måna om att ta tillvara våra medarbetares kompetens. I arbetet kommer viss helg- och kvällstjänstgöring vid Närakuten i Jönköping ingå.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss
Du bör kunna arbeta självständigt och gärna ta egna initiativ men också ha förmåga till - och förstå värdet av - samarbete, eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som engagemang och positiv attityd. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt
Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av arbetsglädje, engagemang, dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mera är du välkommen att kontakta Malin Hördegård 010-242 37 65 eller 0722-08 52 64. Facklig förtroendeman för vårdförbundet Eva Hjelm 010-242 37 47.

Sista ansökningsdag är den 30 september.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb