Vårdadministratör / administrativ assistent

Rehabiliteringscentrum Värnamo sjukhus

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör alternativt att du har erfarenhet av administrativt arbete. Goda kunskaper och intresse av att arbeta med IT frågor är värdefullt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett stimulerande och serviceinriktat arbete där du har ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper inom rehabiliteringscentrum. Du får också chans att delta i utvecklings- och förbättringsarbeten.­ Du arbetar i nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet. 

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

I tjänsten ingår journalskrivning, receptionsarbete samt att vara ett IT-stöd för våra medarbetare. ­Du erbjuds ett omväxlande arbete med många kontaktytor där du blir rehabiliteringscentrums administrativa expert!

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du som söker känner ett genuint engagemang för ditt yrke där du trivs att få vara med och göra det bästa för patienten och där du kommer med egna initiativ och ger förslag på nya arbetssätt och utvecklingsmöjligheter.­ Struktur och planering faller sig naturligt för dig. Vi ser även att samarbete och gott bemötande är lika självklart för dig som för oss eftersom teamsamverkan är en viktig del av vårt arbetssätt. Vi värdesätter egenskaper som driv, engagemang och positiv attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har samlad kunskap om och arbetar ur ett holistiskt synsätt, där såväl fysiska, psykiska, sociala och existentiella behoven i situationen patienten befinner sig värderas. Vi lägger stort fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Marie Gustafsson, administrativ enhetschef, tfn 0730- 81 34 78, eller områdeschef Jonas Nilsson, tfn 010-244 88 69.
Facklig företrädare för Vision är Christina Johansson, 010-244 78 67. ­­

Sista ansökningsdag är den 22 september 2019.­ Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.­

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör / administrativ assistent Tillbaka till lediga jobb