Vårdadministratör/Läkarsekreterare

Smålandsstenar

Vi söker
Dig som är utbildad vårdadministratör inom hälso- och sjukvård, alternativt läkarsekreterare med kodningsutbildning.

Vi erbjuder dig
Tillsvidareanställning på 90% med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Du får ett varierat arbete med många kontaktytor där din kompetens tas tillvara! Rollen innebär ett nära samarbete med andra yrkesgrupper på vårdcentralen där du kommer ingå i vårt härliga team med god stämning. Vi jobbar i moderna och fräscha lokaler. Du erbjuds en individuell kompetensutveckling med möjlighet att utvecklas i egen spetskompetens.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Hos oss får du ett omväxlande arbete där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara medicinsk dokumentation i journalsystemet Cosmic och receptionsarbete. Vid intresse kan du få ingå i vårt IT-support-team och möjlighet finns att medverka aktivt i utvecklingsarbete, vid statistiksammanställning samt att handleda studenter och nya medarbetare. Du kommer tjänstgöra vid både Reftele och Smålandsstenars vårdcentraler och vid båda arbetsplatserna är nära samarbete mellan de olika yrkesgrupperna en naturlig del i arbetet.

För att du ska trivas hos oss
Du måste ha en god kunskap i det svenska språket och en förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du skall också trivas med att möta och kommunicera med olika människor. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Cosmic och det är bra om du har goda IT-kunskaper. För att snabbt bli en del av vår trivsamma personalgrupp har du en god samarbetsförmåga och värnar om ett gott bemötande genom att vara lyhörd och uppmärksam. Du är en trygg och stabil person och har vilja och förmåga att hjälpa andra och hitta goda lösningar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet ligger i ett samhälle med ”Gnosjöanda”, så hos oss är sammanhållning, uppfinningsrikedom, envishet och företagsamhet ledorden. Vi finns nära våra patienter, kontinuitet och kvalitet är viktig i vårt arbete.

Så här gör du om du är intresserad
Upplysningar lämnas av verksamhetschef Anne Sauer, annegret.sauer@rjl.se alt. enhetschef Ann-Charlotte Andersson tlf 010-2442289. Facklig företrädare för Vision är Christina Flodén tlf 010-242 15 85. Sista ansökningsdag är den 22/9.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör/Läkarsekreterare Tillbaka till lediga jobb