Fysioterapeut/sjukgymnast

Råslätt vårdcentral

Är du den fysioterapeut vi söker till vårt härliga gäng på Råslätt vårdcentral? Vi behöver dig som letar nya utmaningar och vill bidra med dina kunskaper hos oss!


Vi söker
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Det är meriterande om du har arbetat om fysioterapeut på en vårdcentral tidigare och/eller har erfarenhet av triageringsarbete där du som fysioterapeut agerat som första instans för besvär i rörelseapparaten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Vi erbjuder dig
Som fysioterapeut hos oss kommer du att ha ett självständigt och stimulerande arbete där du gör bedömningar och behandlar patienter i alla åldrar med varierande behov. Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med övriga fysioterapeuter.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för rehabiliteringsinsatser d.v.s. bedömning, utredning samt vid behov behandling, rehabilitering och uppföljning enligt gällande styrdokument och Regionens FAKTA-dokument. Vi är måna om att ta till vara på din kompetens och du kommer att delta i olika förbättringsarbeten.

För att du ska trivas hos oss
Vi ser gärna att du är en person som ser helheten och kan ta hänsyn till större perspektiv och du kommer gärna med nya idéer och nya angreppssätt. Du skapar engagemang och delaktighet samt har förmåga att motivera andra till förändring.

Du kan på ett självständigt sätt strukturera, planera och ta ansvar i ditt arbete. Då vårt arbete är omväxlande ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa ditt arbete, bemötande och förhållningssätt utifrån patient och situation. Vi tror även att ett gott samarbete med ledning och kollegor är viktigt för dig där du värnar om ett gott samarbete och allas delaktighet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi vill ständigt utvecklas och bli bättre för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård och vi vill därför ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel.

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Christina Uppenberg, tfn 010- 242 37 52 eller tfn 070-289 04 06. Facklig företrädare för SACO är Johan Nyberg, tfn 010-242 37 32.

Sista ansökningsdag är den 22 september. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Fysioterapeut/sjukgymnast Tillbaka till lediga jobb