Sjuksköterska

Medicinkliniken, medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Letar du efter en arbetsplats med högt tempo, samarbete och arbetsglädje och där du dessutom får möta akuta situationer och hantera medicinteknisk utrustning? Då är detta jobbet för dig. 

Vi söker

Nu söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller rutinerad, och som vill arbeta hos oss på Medicin C! Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid och vi ser gärna att du har möjlighet att börja så snart som möjligt men tillträde kan även ske enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som sjuksköterska hos oss blir du en del av ett team som präglas av positivitet och arbetsglädje. Att välkomna nya kollegor på bästa sätt är en självklarhet för oss. Hos oss är din delaktighet mycket viktig - därför arbetar vi med kontinuerlig verksamhetsutveckling där dina idéer och ditt engagemang värderas högt. 

Är du nyutbildad sjuksköterska?
Vi vet att steget från utbildning till verklighet kan kännas stort. Vi vill ge dig som nyutbildad sjuksköterska en bra start i arbetslivet där du får växa in i din nya yrkesroll. Därför erbjuder vi alla våra anställda sjuksköterskor som fått sin legitimation de senaste 12 månaderna att delta i ett av Sveriges bästa introduktions- och utvecklingsprogram för nyutbildade sjuksköterskor - RIU. Programmet omfattar 20 heldagar fördelade på åtta månader, och det startar varje år i februari och september. RIU ger dig en möjlighet att träffa andra sjuksköterskor i samma situation där ni utbyter erfarenheter och ger varandra råd och stöttning. Här kan du läsa mer om RIU och följ oss gärna på Instagram på @regionjkpgriu.

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!  

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. Att hantera medicinteknisk utrustning, vårda patienter i livets slutskede och akutsjukvård är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Våra patienter har lungmedicinska diagnoser som bland annat lungcancer, KOL och endokrinologiska sjukdomstillstånd.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete och är självständig, samtidigt som du samarbetar bra med andra människor. Vidare är du stabil och behåller lugnet i stressade situationer. Du har även en god förmåga att kommunicera med andra och sätta dig in i deras perspektiv Då vi arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten väkomnar vi kreativitet och nya idéer.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare är Emilia Fransson, 010-242 20 90. Sista ansökningsdag är den 22 september 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb