Distriktssköterska/Sjuksköterska

Mullsjö vårdcentral

Är du sugen på nästa utmaning och vill ha chans att växa i din
yrkesroll?

Välkommen att söka tjänsten som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss på Mullsjö vårdcentral!

Vi söker

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad till distriktssköterska eller med erfarenhet av primärvård, för tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse och med sysselsättningsgrad enligt önskemål.

Vi erbjuder dig

Hos oss arbetar du främst med telefonrådgivning och sjuksköterskemottagning. Vi är måna om att ta tillvara din kompetens och du kommer att få ett eget ansvarsområde. Du är bokningsansvarig mot läkare och vi ser gärna att du har intresse för vårdsamordning eller för astmamottagning. Du har ett viktigt arbete med att triagera patienten till rätt vårdnivå samt med det logistiska flödet av patienten i vårdsystemet, så att patienten snarast möjligt har en klar och tydlig bild av behandlingsstrategin. Viss kväll- och helgtjänstgöring förekommer vid vår Närakut som är gemensam för vårdcentralerna i Jönköping-/Habo- och Mullsjö kommuner.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

Vi tror att du är flexibel och självgående med ett gott omdöme som tar ansvar för arbetsuppgifterna på ett tydligt och strukturerat sätt utifrån ett helhetsperspektiv. Eftersom vi arbetar i team runt patienten är det viktigt med samarbetsförmåga och lojalitet mot fattade beslut. Det kräver också ett bra bemötand, både mot patienter och arbetskamrater.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mera är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Eva Georgsson, tel 010-242 47 59 eller verksamhetschef Lise-Lotthe Hedström, tel 010-242 47 12. Representant för vårdförbundet är Kristina Bergholtz tel 072-545 85 38.

Sista ansökningsdag är 2019-09-23. Intervjuer kommer att genomföras fortlöpande under rekryteringen. 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag. 

Sök jobbet som Distriktssköterska/Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb