Sjuksköterska

Kirurgavdelning B

Vi söker
Vi på kirurgavdelning B söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska.
Erfarenhet av arbete med kirurgiska patienter är önskvärt.
Tjänsten är ett vikariat till och med den 31 januari 2020  med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig
På vår avdelning får du möjlighet att bidra till ständig förbättring och utveckling för att höja kvaliteten på omhändertagandet av våra patienter. Vår vision är att erbjuda bästa möjliga kirurgiska vård och omvårdnad nu och i framtiden med kompetent och yrkeskunnig personal. Vårt arbetsklimat genomsyras av hög trivsel och god stämning i en bra arbetsgrupp. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med
Det huvudsakliga arbetet består av pre- och postoperativ omvårdnad men även att ta hand om patienter under olika utredningar och behandlingar. Hos oss kan vi erbjuda dig ett omväxlande och spännande arbete med utvecklingsmöjligheter inom kirurgin.

För att du ska trivas hos oss
Vi lägger stort värde på en positiv inställning, god samarbetsförmåga och ett empatiskt förhållningssätt. Vi ser även att du kan arbeta självständigt, är strukturerad och kan anpassa dig till ändrade förutsättningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Så här gör du om du är intresserad
Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna vårdenhetschef Lisa Nyman, 010-242 13 10. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Christian Farman, 010-242 13 80.

Sista ansökningsdag är den 29 september. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb