Fotvårdsterapeut

Medicinsk vårdenhet C, Länssjukhuset Ryhov

Är du fotvårdsterapeut som tycker du om att skapa långvariga relationer? Perfekt! Hos oss får du möjlighet att utveckla relationer då patientkontakterna sträcker sig över lång tid och samtidigt arbeta med avancerad medicinisk fotvård. Tycker du det låter spännande? Välkommen in med din ansökan! 

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad på fotvårdsterapeut som trivs på en arbetsplats där samarbete, engagemang och bemötande värderas högt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad på 75 % där tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Som fotvårdsterapeut hos oss får du möta många olika typer av människor, där varje patientmöte är unikt. Detta i sig utgör spännande utmaningar i det dagliga arbetet. Du får arbeta i diabetesteamet på diabetes- och endokrinmottagningen och även ingå i vårt fotvårdsteam där du arbetar nära läkare. Du välkomnas varmt till ett härligt team med trevlig stämning. Att stötta och hjälpa varandra som kollegor är viktigt för oss. Om du vill finns även möjligheten att arbeta med och handleda studenter och elever.

För att du ska få en så bra start som möjligt får du självklart en anpassad introduktion utifrån dina erfarenheter Region Jönköpings län erbjuder även en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständig och tar egna initiativ. Vi ser gärna att du har kunskap inom sårvård och har du  läst kurser inom sårvård och diabetes ser vi det som positivt. För dig är ett gott bemötande viktigt och du är serviceinriktad ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid samarbete och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett bra bemötande och ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet med patienten i fokus.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Sarah Lord, 010-242 20 98. Facklig företrädare Linda Nero, 010-242- 20 90. Sista ansökningsdag är den 29 september 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Fotvårdsterapeut Tillbaka till lediga jobb