ST-läkare

Ögonmottagningen Eksjö

Vi söker

Vi söker nu en ST-läkare som är engagerad, flexibel och trivs med att arbeta i team. Vi söker dig som är intresserad av oftamologi både medicinskt och kirurgiskt. Hos oss får du en tillsvidare anställning på heltid i en spännande verksamhet där mycket händer! Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Ögonmottagningen i Eksjö verkar för att ge bästa, jämlika vård för de patienter som är i behov av ögonsjukvård. Hos oss får Du engagerade kollegor med hög kompetens, som gärna hjälper varandra och som driver arbetet med processer framåt enligt senaste evidens.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Mottagningen har en bred verksamhet som omfattar allmänoftamologi med jour dagtid, medicinsk retina, kataraktoperationer, glaukomkirurgi, laserbehandlingar samt poliklinisk ögonlockskirurgi. Mottagningen har även ortoptister med en bred verksamhet och erfaren barnoftamolog. Du kommer tidigt få ta ansvar för egna patienter med gott stöd av erfarna specialistläkare som har djupa kunskaper inom många områden inom oftamologin. Under senare delen av ST-utbildningen kommer du också få möjlighet att ingå i Regionens jourlinje.

Region Jönköpings län har en egen aktiv forskningsorganisation, Futurum. Läs gärna mer på deras hemsida

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som har gjort en fullföljd AT. För att trivas hos oss behöver du vara en person som tycker om utmaningar samt är självgående och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Erfarenhet inom ögonsjukvård är meriterande.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschefen Linda Andlöw, 010-243 58 50. Facklig respresentant för Läkarföreningen är Ulrika Jarl Albertsson, 010-243 58 54.

Sista ansökningsdag är den 2019-11-05. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som ST-läkare Tillbaka till lediga jobb