Vårdenhetschef Kirurgmottagningen

Kirurgmottagningen/Endoskopimottagningen Region Jönköpings Län, Värrnamo Sjukhus

Värdesätter du en trivsam, utvecklingsinriktad och kreativ arbetsplats med möjlighet till flexibla arbetssätt och lösningar? Är du en person med goda ledaregenskaper? Vi söker nu en ledare till en klinik med utveckling och framtidstänk i fokus!

 

Vi söker

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn där vi ser tidigare ledarskapserfarenhet och personalansvar som meriterande. B-körkort fordras för tjänsten.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett heltidsförordnande under tre år med tillsvidareanställning i din grundprofession med ömsesidig omprövning. Tillträde enligt överenskommelse. Utvecklingen av verksamheten sker inom mottagningarna men även i samverkan med övriga chefer och medarbetare på kliniken. Din chef är biträdande verksamhetschefen och du ingår i klinikens lokala ledningsgrupp. Tillsammans med övriga chefer vid kliniken är du en viktig del i klinikens utvecklings- och förändringsarbete samt ett stöd till biträdande verksamhetschef. Vid behov kan även viss del av klinisk tjänstgöring bli aktuellt.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder

Det här får du arbeta med

Som enhetschef leder du verksamheten avseende planering, ekonomi och personal och i enlighet med fattade beslut och lagstiftning. Du har ett helhetsansvar vad gäller budget och resultat samt medarbetar- och arbetsmiljöfrågor för din enhet.
Arbetet innebär även att leda och utveckla respektive mottagnings verksamhet så att kraven på hög patientsäkerhet och god vård tillgodoses. Ledarskap handlar om att ha visioner, arbeta målinriktat och skapa engagemang samt ha förmåga att tillvarata medarbetarnas kompetens och idéer både som individer och som grupp.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas i din roll krävs att du är en tydlig och stabil ledare som når verksamhetens mål genom att motivera, skapa engagemang och delaktighet. Du ser helheten och förstår vikten av att driva både det operativa samt det strategiska arbetet på enheten. I din roll bidrar du med arbetsglädje, tar tillvara medarbetarnas kompetens och låter idéer växa fram. Du vågar utmana och tänka nytt! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om arbetet som vårdenhetschef är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Marianne Johansson, tfn 010-244 72 23. Facklig företrädare för Vårdförbundet, Therese Nilsson, tfn 010-244 85 51.
Sista ansökningsdag är den 30 september.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Vårdenhetschef Kirurgmottagningen Tillbaka till lediga jobb