Distriktssköterska/sjuksköterska

Tenhults vårdcentral

Vill du bli en i teamet på vår lilla vårdcentral i Tenhult.
En av våra medarbetare går i pension och söker nu en Distriktssköterska/Sjuksköterska som vill vara med och ytterligare utveckla och förstärka vår vårdcentral.

Vårdcentralen är en attraktiv, välfungerande och bra bemannad vårdcentral som finns i toppenfina lokaler i Tenhult. Vi är en vårdcentral som ser möjligheter och arbetar aktivt för att förbättra verksamheten. Du kommer att vara anställd på Rosenhälsan men har din huvudsakliga placering på Tenhults vårdcentral.
 
Vi erbjuder
En heltidsanställning tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av mottagningsarbete, telefonrådgivning,  och provtagning. Saknar du kunskap om provtagning erbjuds utbildning inom aktuellt område. Mottagningsarbetet är omväxlande med sårmottagning, infektionsmottagning och sedvanlig sköterskemottagning. Möjlighet finns att ha egen specialistmottagning. Vi erbjuder även möjlighet till deltagande i utvecklingsarbete samt vara en del i vår utbildningsvårdcentral. Vi är öppna för att ta tillvara dina kunskaper, intresseområden och önskemål. Viss tjänstgöring på Närakuten förekommer.

För att du ska trivas hos oss
Du som söker är leg sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska eller leg, sjuksköterska, du får gärna ha erfarenhet av primärvård.  Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienten bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har initiativförmåga, är flexibel och har ansvarskänsla. En fördel är om du har intresse/erfarenhet av utvecklingsarbete och handledning.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Så här gör du om du är intresserad
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande verksamhetschef Birgitta Karlsved, tel  0722-483925 Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, tel 072-545 85 38
Sista ansökningsdag 2019-09-20.
Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Distriktssköterska/sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb