Lagerarbetare

Materialförsörjning, Verksamhetsstöd och service

Vi söker lagerarbetare med truckbehörighet till teamet på Materialförsörjning.

Vi söker
Vi söker dig som har genomfört en gymnasieutbildning. Din bakgrund kan variera men vi vill att du har några års erfarenhet av materialhantering och lagervana. Truckbehörighet enligt TPL10 med klasserna A1-4 är ett krav och B3 är ett krav. Önskvärt att du har ADR-utbildning.

Två tjänster
Tillsvidareanställning på heltid.
Timmar vid behov.
Tillträde enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med
Som lagerarbetare kommer du huvudsakligen att arbeta på vårt lager med kundorderplock, databehandling av order och truckkörning. Vi erbjuder ett gott arbetsklimat i en god arbetsmiljö. Vi jobbar dagtid måndag till fredag kl 7-16 med möjlighet till en viss flex.

För att du ska trivas hos oss
Som person är du noggrann, utåtriktad och trivs att arbete i en grupp som har en hög servicekänsla. Du bör ha goda kunskaper i svenska, tal och skrift.

Så här gör du om du är intresserad
Vid frågor kontakta gärna lagerchef Leif Wistrand, tfn 010-242 27 09. Facklig företrädare för kommunal är Stefan Hultqvist, tfn 010-242 27 76.

Välkommen att söka jobbet! Sista ansökningsdag är den 27 september. I denna rekryteringsprocess tillämpar vi ett löpande urval. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan redan idag.

Vi tackar vänligen men bestämt nej, till alla former av rekryterings- och eller annonseringsförslag.

Sök jobbet som Lagerarbetare Tillbaka till lediga jobb