Dietkock

Område måltid

Letar du efter ett arbete med bekväma arbetstider? Nu erbjuds möjligheten till ett meningsfullt arbete som dietkock. Du bidrar till utveckling och är samtidigt en viktig del av Länssjukhuset Ryhovs service.

Vi söker

Vi söker dig som har genomgått en utbildning inom hotell och restaurang eller har erfarenhet vi bedömer likvärdig. Du som söker har minst tre års erfarenhet av arbete i kök med specialkost och vi ser gärna att du har arbetat i storkök. Vi vill att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du gör skillnad. Ditt arbete är meningsfullt för de patienter och gäster som du finns till för. Du erbjuds en konkurrenskraftig verksamhet i ständig utveckling där du förväntas bidra med kunskap och inspiration. Tjänsten avser en tillsvidaretjänst på heltid. Helgtjänstgöring ingår.

Inom Region Jönköpings län har vi ett generöst utbud av förmåner. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi jobbar med alla möjliga olika sorters mat och en självklarhet för oss är god, vällagad och vacker mat. Våra gäster är såväl patienter, som anställda, besökare, konferensgäster och skolungdomar. Det innebär att vi måste vara flexibla och anpassa oss till de olika gästernas behov. Vi finns också på vårdavdelningar, där vi hjälper vården att servera maten på bästa sätt till patienterna.

På centralköket är vi cirka 30 personer som lagar upp till 2000 portioner om dagen.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil med en god självinsikt. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och flexibelt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och är konstruktiv i ditt förhållningssätt. Du är duktig på att planera, organisera och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är serviceinriktad, positiv och lösningsorienterad. Du har en vilja att utvecklas och lära dig mer inom yrkesområdet!

Detta värderar vi högt

Vi lagar mycket mat från råvara och vi vill att du har hjärtat i maten. Vi arbetar för att ge god service till patienter, besökare och personal, samtidigt som vi eftersträvar att nå uppsatta mål enligt regionens hållbarhetsprogram. Vi jobbar med ständiga förbättringar såsom minskat matsvinn och ökad andel ekologiska varor som år 2020 ska vara uppe i 60%.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet och kunskap tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Sista ansökningsdag är den 30 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vid frågor är du välkommen att kontakta kökschef Jessica Käll, 010-2421033. Facklig företrädare för Kommunal är Kristina Leth, 010-2421073.

Välkommen med din ansökan! Vänligen bifoga relevanta intyg och betyg.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Dietkock Tillbaka till lediga jobb