Biträdande driftchef

Södra distriktet, Fastighetstekniska enheten Värnamo

Vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av drift och eller fastighetsteknik med ambition att utveckla vår verksamhet såväl strategiskt som operativt.

Du har någon form av teknisk utbildning inom drift/fastighetsteknik eller liknande. Utbildning inom el- eller VVS-området samt erfarenhet av arbete inom fastighetsdrift är starkt meriterande.
Du har någon form av erfarenhet av personal- och arbetsledning. Utbildning inom ledarskap är meriterande.

Driften av sjukhus och vårdfastigheter omfattas av stora krav på driftsäkerhet vilket ställer krav på ledning. Som biträdande driftchef måste man aktivt arbeta på att minska risker för driftstopp vilket förutsätter en lugn och långsiktig planering och genomförande. Vid rekrytering kommer dessa egenskaper att läggas stor vikt på.

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en tillsvidaretjänst på heltid. Du får arbeta med varierande arbetsuppgifter och får möjlighet att berika din erfarenhet med arbete i komplexa lokaler och sammanhang. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Det här får du arbeta med

Som biträdande driftchef ansvarar du, tillsammans med driftchefen för personal, ekonomi samt den tekniska driften av regionens fastigheter i södra distriktet.
Huvuduppdraget omfattar ansvar för tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av regionens fastigheter där driftsäkerheten har en stor prioritering. Du kommer att arbeta tillsammans med våra skickliga medarbetare som dagligen sköter underhåll, reparationer och service av våra fastigheter och hyresgästanpassad utrustning. För rätt person kommer det att finnas stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten på såväl strategisk som operativ nivå.

Du utgår från Värnamo sjukhus där större delen av ditt arbete är förlagt. Dock kommer arbetet att innefatta ansvarsområden så som Vaggeryd, Smålandsstenar och Gislaved samt möten med FTE i Jönköping och Eksjö, varför resor inom regionen förekommer.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

För att du ska trivas hos oss

Som person är du självständig, flexibel och strukturerad. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har en personlig mognad och integritet som hjälper dig att stå stadigt i relationen till personal, hyresgäster och leverantörer. Vidare ser vi att du har lätt för att se till helheten och mod att fatta beslut i pressade situationer. Ditt ansvarsområde kommer även att innebära såväl muntlig som skriftlig kommunikation varför det är viktigt att du kan uttrycka dig skriftligen samt att du känner dig bekväm med att tala inför grupp och i många fall vara mötesledare.

B-körkort är ett krav.

Detta värderar vi högt

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter och kunskaper tas tillvara och berikar verksamheten.

Så här gör du om du är intresserad

Ring gärna driftchef Salih Mackic, tfn 0725287463, så får vi möjlighet att berätta lite mer om tjänsten. Du kan också kontakta företrädare Vision Brigitte Gustafsson 010-242 51 74. 

Sista ansökningsdag är den 24 september. Välkommen med din ansökan.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Biträdande driftchef Tillbaka till lediga jobb