Legitimerad psykolog

Rehabiliteringsmedicinska kliniken

Är du legitimerad psykolog och intresserad av att arbeta i ett personcentrerat team? Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Jönköping söker en psykolog då en av våra tre psykologer går vidare till ett annat uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har intresse av att arbeta med personer med somatisk ohälsa utifrån ACT/KBT. Har du kognitiv beteende terapi som terapeutisk inriktning samt tidigare erfarenhet av teamarbete är detta meriterande. Då resor är förekommande i tjänsten är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Här på Rehabiliteringsmedicinska kliniken har vi en välfungerade arbetsplats med dokumenterat god arbetsmiljö, där arbetet till stor del sker i interprofessionella team. Här erbjuds du varierande och utvecklande arbetsuppgifter i en verksamhet som ligger i framkant när det gäller utvecklingsarbete. Vi värderar medarbetarnas kunskap högt och har därför en generös inställning till kompetensutveckling samt vidareutbildning. Som psykolog hos oss kommer du ingå i ett välfungerande psykosocialt team med god arbetstrivsel. Du kommer få möjlighet till handledning och ett individanpassat introduktionsprogram.

Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter blir bedömningar, behandlande samtal både individuellt och i grupp samt föreläsningar för patienter. Du kommer att arbeta i team tillsammans med övriga yrkesgrupper, där du bidrar med det psykologiska perspektivet i teamet. Du kommer få arbeta med patienter med somatiska problem, exempelvis långvarig smärta, amputationer och funktionella tillstånd. Arbetet innefattar också kognitiva testningar, försäkringsmedicinska utredningar samt arbete med andra patientgrupper.

För att du ska trivas hos oss

Samtidigt som din samarbetsförmåga är viktig kommer du också behöva arbeta och fatta beslut på egen hand. Vi möter personer i olika situationer och med olika förutsättningar vilket sätter krav på din empatiska förmåga och ditt sätt att bemöta andra människor. Stor vikt läggs vi personlig lämplighet.

Vi värdesätter att du har ett personcentrerat arbetssätt, drivkraft att utveckla verksamheten samt att vi tillsammans skapar en god arbetsmiljö.

Klinikens signum är teamarbete där det är viktigt att du som medarbetare har god samarbetsförmåga och är ansvarstagande. Kliniken har sedan 2006 ackrediterats utifrån den amerikanska organisationen CARF, vilket innebär att kliniken kontinuerligt kvalitetsgranskas. Kliniken strävar hela tiden efter att ligga i framkant, hålla hög kvalitet och aktivt arbeta för att förbättra verksamheten. Utveckling sker tvärprofessionellt och i samverkan med andra såsom primärvård, kommun, patienter, närstående och patientföreningar.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Anna Modie, tfn 010-242 26 19. Specialistpsykolog Lovisa Hällgren, tfn 010-242 26 10 Psykolog Jennica Haikarainen, tfn 010- 242 26 11     

Facklig företrädare för SACO Kjell Johansson, tfn 010-242 18 76. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad psykolog Tillbaka till lediga jobb