Kommunikatör

Kommunikationsavdelningen, Regionledningskontoret

Kreativ kommunikatör med inriktning förändringskommunikation


Gillar du när det händer, när smarta kommunikationsinsatser leder fram mot de stora målen i verksamheten? Trivs du med att jobba i team där deltagarna kompletterar och stärker varandra? Kul, då är det kanske du som är vår nya kollega!

Vi söker

Vi på Kommunikationsavdelningen på Regionledningskontoret vill vässa vårt kommunikationsarbete ytterligare och är nu på jakt efter en erfaren kommunikatör med fokus på förändringskommunikation.

Vi söker dig som både gillar att driva längre utvecklingsarbeten och att hantera snabba insatser. Som person är du målorienterad, kreativ, flexibel, initiativtagande, pedagogisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Du har ett strategiskt tänk och kan se vikten av att delarna hänger ihop och bygger helheten.

För att vara aktuell ska du ha högskoleutbildning inom kommunikation eller utbildning och erfarenhet vi bedömer som likvärdig. Du har flera års erfarenhet av kvalificerat kommunikationsarbete i en större organisation och förståelse för att arbeta i komplexa system. Du kan sätta dig in i målgruppers behov och se hur kommunikation kan vara ett verktyg för att möta behoven.

Att jobba i digitala kanaler är en självklarhet för dig men du ser också värdet i mötet med och mellan människor. Vi tror att du har ett stort samhällsintresse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig

Hos oss jobbar du med frågor som påverkar många människor i samhället. I hela landet pågår nu vad vi kallar för en omställning till nära vård, och det kommer bli fokus i ditt arbete. Region Jönköpings län arbetar för att på ett ännu bättre sätt möta invånarnas behov och ta tillvara på patientens egen kraft och kunskap – för bästa möjliga hälsa och en jämlik vård. Det innebär förändrade strukturer och arbetssätt som utvecklas tillsammans i Region Jönköpings län olika verksamhetsområden och i dialog med länets invånare. Kommunikation är ett viktigt verktyg här och du kommer vara en del av teamet som leder och driver arbetet inom Region Jönköpings län.

Du får en varierande vardag där du skapar kommunikation i flera kanaler internt och externt, kan vara kreativ i din uttrycksform för att visualisera och förmedla budskapen, planerar långsiktigt och fångar snabba ögonblick, och bygger relationer och nära samarbeten.

Du är en del av Kommunikationsavdelningen och får ett glatt gäng engagerade kollegor på en öppen och prestigelös arbetsplats. Du ingår i vår sektion som arbetar med ledningsstöd och externa relationer. Vi jobbar strategiskt och operativt inom områdena ledningskommunikation, varumärke, press och PR, samt demokrati och delaktighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning placerad på Regionledningskontoret i Jönköping. Tillträde enligt överenskommelse.

Läs gärna mer om vilka förmåner Region Jönköpings län erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Låter detta som något för dig?

Välkommen med din ansökan senast 22 september 2019.

Vid frågor kontakta sektionschef Sofie Sääf, tfn 0722-12 71 09 eller e-post sofie.saaf@rjl.se

Facklig kontaktperson för SACO är Dirk Jonker, tfn 010-242 28 35, och för Vision Carina Einarsson Jonsson, tfn 010-242 65 88.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Kommunikatör Tillbaka till lediga jobb