Sjuksköterska

Gislaved

Kom till oss och fortsätt att utveckla Gislaveds vårdcentral med Anderstorps- och Hestras filialer!


Vi söker
Dig som är legitimerad sjuksköterska för tillsvidareanställning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av telefonrådgivning i Tele Q, mottagningsarbete och tidigare primärvårdserfarenhet, men inget krav. Du ska kunna arbeta självständigt och med olika yrkesprofessioner. Du är flexibel och vill utveckla verksamheten tillsammans med oss.

Vi erbjuder dig
- Individuell introduktion utifrån din kompetens och erfarenhet som ger dig trygghet
- Individuell kompetensutveckling
- En bra, härlig och kompetent personalgrupp där du får god handledning
- Nya fräscha lokaler som är väl anpassade för vår verksamhet dvs. en god och fin arbetsmiljö
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med
Ett omväxlande arbete med varierade och sedvanliga arbetsuppgifter på en vårdcentral såsom; mottagningsarbete på läkarmottagningen, telefonrådgivning i Tele Q, planerad och akut sköterskemottagning med injektionsgivning, omläggning, preventivt arbete, vaccinationer mm. samt äldremottagning och vårdsamordning. Du arbetar måndag – fredag med viss jourtjänstgöring på kvällar och helger.

Detta värderar vi högt
Vår verksamhet bygger på personliga möten där du genom ditt engagemang och professionella förhållningssätt är med och bidrar till utveckling och ständiga förbättringar. Vi sätter tydliga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, därför vill vi ge våra medarbetare förutsättningar till samverkan och erfarenhetsutbyte och vi uppmuntrar kreativa lösningar. Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av dialog och trivsel! Läs gärna mer om hur det är att arbeta på vårdcentralerna Bra Liv
https://www.rjl.se/vardcentralernabraliv/jobba-hos-oss/

Så här gör du om du är intresserad
Välkommen att kontakta verksamhetschef Elisabeth Hullfors, tfn 010-244 20 94 eller vårdenhetschef Marketta Hauta-Aho tfn 072 2088466. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Kristina Bergholtz, 072-5458538. Sista ansökningsdag är 13 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb