Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinska vårdenheterna A, B, C och D, Värnamo sjukhus

Värderar du en god arbetsmiljö, mentorskap och närvarande chefer? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyexaminerad eller rutinerad, som har ett genuint intresse för människor och ständigt har patienten i fokus. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vår klinik består av fyra vårdenheter med olika inriktningar där vi arbetar med geriatrik, lungmedicin, neurologi, gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin och diabetes. Vi har även en dialysenhet samt en strokeenhet. 

Vi erbjuder dig

För oss är arbetsmiljön viktig. Vi har därför under de senaste åren arbetat aktivt med att förbättra arbetsmiljön på olika sätt. En av våra mest uppskattade förbättringar är att vi har en apotekare tillgänglig på vårdenheten som hjälper och stöttar oss med läkemedelshantering. 

"Jag tycker det är jättebra att de finns nära till hands! De kan svara på alla läkemedelsfrågor, om hur jag ska blanda injektioner eller hur läkemedel ska ges. De hämtar ovanliga läkemedel, delar dosetter vid hemgång och är observanta på patienternas läkemedelslistor. Jag kan alltid ringa och fråga!" (Rut, sjuksköterska på på medicin- och geriatrikkliniken) 

För att du som nyanställd ska känna dig trygg i arbetet finns även en mentor som stöd i den utsträckning som du önskar. Vår mentor heter Elisabet och har lång erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom vården.

"Mentorns betydelse är stor för en nyexaminerad sjuksköterska. Mentorn blir en form av trygghet som ger en bra stöttning och vägledning in i yrkeslivet som sjuksköterska." (Astrid, sjuksköterska på medicin- och geriatrikkliniken)

Att arbeta med ett engagerat och närvarande ledarskap är prioriterat i vår verksamhet. Vi som chefer tycker därför det är viktigt att finnas tillgängliga och arbeta nära vår verksamhet. Det uppskattas av våra medarbetare. 

För oss är det viktigt att vi använder vår personalgrupps kompetens på rätt sätt, och att arbeta enligt rätt använd kompetens (RAK) är något vi ser som en självklarhet. Det innebär att vi tar tillvara allas kompetens och säkerställer att du arbetar med det du har kunskap och kompetens att utföra. För sjuksköterskorna innebär det att fokus ligger på den specifika omvårdnaden. 

Förutom ett utvecklande och varierande arbete erbjuder vi även kontinuerliga internutbildningar för att stärka kompetensen hos alla medarbetare. 

Det här får du arbeta med

Hos oss får du möjlighet att arbeta med akut omhändertagande av patienter. På varje enhet finns 18 vårdplatser. Som sjuksköterska innebär arbetet att du planerar, leder och organiserar omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patienter och övriga professioner. Vi arbetar individanpassat och vi har patienten i fokus.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Du bra på att strukturera och ta initiativ till förändringar. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. Du arbetar bra tillsammans med andra människor. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Det betyder mycket för oss att du har ett positivt förhållningssätt till såväl arbetsuppgifter som arbetskamrater. Tillsammans skapar vi hög patientsäkerhet och god tillgänglighet, med patienten i fokus. Det är viktigt att du är rätt person i vår arbetsgrupp. 

Så här gör du om du är intresserad

Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet A och B: Malin Sandholst, 010-244 75 61. Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet C: Marie Anderson, 010-244 87 78. Vårdenhetschef, medicinsk vårdenhet D: Solweig Jonsson, 010-244 75 82. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Fatmir Zogaj, 010-242 15 98.

Sista ansökningsdag är den 30 november 2019. Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb