Undersköterskor och sjuksköterskor, timvikariat

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Samarbete, arbetsglädje, utveckling och gemenskap är ord som präglar vår klinik och våra arbetssätt. Nu söker vi timvikarier som vill hjälpa och vårda våra patienter tillsammans med oss. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta på någon av våra avdelningar på medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö. För att kunna arbeta som timvikarie hos oss krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, utbildad undersköterska eller har läst minst tre terminer på sjuksköterskeutbildningen.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du har möjlighet att själv avgöra hur mycket du kan arbeta – det perfekt extraarbetet! Kliniken består av vårdenheter med olika inriktningar där vi arbetar med geriatrik, neurologi, stroke, lungmedicin och gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin och diabetes. Vi har även en dialysenhet samt en strokeavdelning. Vilken inriktning är du intresserad av? Berätta gärna det för oss i din ansökan. 

Vill du få en inblick i hur det är att jobba på medicin- och geriatrikkliniken?  Klicka här för att se hur några av våra medarbetare beskriver arbetsplatsen!

För att du ska få en bra start får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter.

Det här får du arbeta med

Som medarbetare på vår klinik får du arbeta tillsammans med fantastiska kollegor i ett gott klimat. Tillsammans arbetar vi för en god och säker vård för våra patienter. Arbetet som undersköterska innebär omvårdnadsinsatser, kontroller, provtagning och dokumentation. Som sjuksköterska innebär arbetet att får du planera, leda och organisera omvårdnadsarbetet i det nära arbetet tillsammans med patient och övriga professioner.Vi arbetar med personcentrerad vård vilket innebär att patienten ska känna sig delaktig i sin vård. Information och kontakt med såväl patient som närstående blir en viktigt del i ditt arbete.

För att du ska trivas hos oss

Du har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi söker dig som trivs på en arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med blandade arbetsuppgifter i ett varierat tempo. Det är därför viktigt för oss att du är en flexibel person med ett trevligt bemötande. För att du ska lyckas och trivas i din nya roll ser vi att du har förmågan att behålla lugnet även i akuta situationer med högre arbetstempo. Du arbetar bra med andra människor och har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Med patientens behov i centrum ger vi bäst möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna; Anki Bringner, 010-243 80 05, Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 05, eller Åsa Gustafsson Fasth, 010-243 45 05. Facklig företrädare för Vårdförbundet är är Charlotte Sundström 010- 243 43 10 och för Kommunal är Peder Stjern, 010-243 55 05. 

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Vi rekryterar kontinuerligt under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Undersköterskor och sjuksköterskor, timvikariat Tillbaka till lediga jobb