Verksamhetsutvecklare

Kvinnokliniken, Höglandssjukhuset Eksjö

Drivs du av utmaningar och är nytänkande? Vill du ha ett roligt och meningsfullt jobb? Vill du vara en betydande del av Kvinnoklinikens utveckling? Då är detta tjänsten för Dig! 

 

Vi söker

Vi på kvinnokliniken i Eksjö söker dig som har intresse för verksamhetsutveckling och som vill ha stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter. Du är legitimerad barnmorska och har gärna tidigare erfarenhet av förbättrings- och utvecklingsarbete. Tjänsten är tillsvidare på heltid, 80% som vårdutvecklare och 20% kliniskt. Tillträde kommer att ske efter överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta på en lagom stor klinik med goda medicinska resultat där gemenskapen har stor betydelse. Vi arbetar med mentorskap, ger dig en god introduktion och möjligheter till kompetensutveckling. Vi erbjuder en arbetsplats där vi bryr oss om varandra och har en god arbetsmiljö i moderna, ändamålsenliga lokaler. Här är det lätt att lära känna varandra och få trygghet i sitt arbete. Som ny medarbetare kommer du känna dig välkommen! Information om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare.

Det här får du arbeta med

Som verksamhetsutvecklare arbetar du över hela kliniken med utvecklingsfrågor. Arbetet är självständigt med olika arbetsuppgifter, bland annat verksamhetsutveckling, förbättringsarbeten och patientsäkerhetsarbete. Du ingår i klinikledningen och regionens MPG (medicinsk programgrupp). I denna tjänst får du vara nytänkande.  Du ges möjlighet att starta upp olika spännande förbättrings- och utvecklingsarbeten tillsammans med dina kollegor på kliniken. Du samarbetar mycket med kvinnoklinikerna i Värnamo och Jönköping, där samarbetet och sammanhållningen är mycket god.  

För att du ska trivas hos oss

Som verksamhetsutvecklare ser du möjligheter att utveckla! Du arbetar bra med andra människor, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är driven i igångsättandet av olika aktiviteter. Du har mod att agera efter din egen övertygelse och har förmåga att sätta dig in i andra personers perspektiv. Då resor ingår i tjänsten på arbetstid med poolbil är B-körkort ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Catarina Notelid Claus, 010-243 57 06. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Åsa Lowejko 010-243 58 00 och för Kommunal Johanna Röstedal 010-243 58 00. Sista ansökningsdag är den 4 november 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Verksamhetsutvecklare Tillbaka till lediga jobb