Legitimerad underläkare

Operations och intensivvårdskliniken Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker nu en legitimerad läkare till Operations- och Intensivvårdskliniken på Länssjukhuset Ryhov med tillträde enligt överenskommelse under våren eller hösten 2020. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett vikariat på 9-12 månader med mål att vikariatet ska omvandlas till en tillsvidaretjänst som ST-läkare. Du kommer redan under vikariatet att få en handledare och få påbörja ST-kurser som om du hade en ST-tjänst. Vår målsättning är sedan att erbjuda en högkvalitativ ST-utbildning inom anestesi- och intensivvård och därmed en god kompetens som sedan byggs på genom hela arbetslivet. Arbetsmiljö och arbetstrivsel står högt på vår agenda och vi tror att du kommer att trivas med arbetsvillkor, kollegor och arbetskamrater. Det finns möjligheter att bedriva forskning under och efter din ST-utbildning.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder på Region Jönköpings län.

Det här får du arbeta med

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av intensivvård liksom anestesiarbete på och utanför operationsavdelningen. Tjänsten innehåller jourarbete förlagd till kvällar, nätter och helger. 

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss bör du vara engagerad och tycka om att arbeta med akutsjukvård. Du ska kunna hantera akuta situationer, kunna leda ett team samt ha en god arbetsmoral. Vi ser gärna att du har en god samarbets- och kommunikationsförmåga samt att du är vetgirig. Viktigt är också ett gott omdöme och att kunna be om hjälp i rätt läge. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av Läkarchef Maria Häggström, 010-242 29 41.

Sista ansökningsdag är den 31 december. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Legitimerad underläkare Tillbaka till lediga jobb