Sjuksköterska dag

Akutvårdsavdelningen, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av akutsjukvård. Här på akutvårdsavdelningen bedriver vi akutsjukvård dygnet runt. Att jobba hos oss ger dig nya utmaningar och en ökad bredd i din sjuksköterskeprofession.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig tillsvidareanställning på en arbetsplats som tillämpar önskeschema.

Du får en anpassad introduktion med utgångspunkt från din erfarenhet. Våra två sjuksköterskor med ansvar för klinisk kompetensutveckling kommer ge dig stöd i vardagen. De kommer även vara din mentor.

Vi erbjuder friskvårdsaktiviteter, till exempel personalgym, samt fri öppen sjukvård. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/  

Det här får du arbeta med

På akutvårdsavdelningen tar vi hand om akut sjuka patienter inom specialiteterna kirurgi och medicin. Inom de 34 vårdplatserna finns även en övervakningsenhet med fem vårdplatser. Arbetet är varierande och vårdintensivt med ett snabbt patientflöde och mycket egenansvar. Du bedömer nya patienter varje dag och får ständigt nya utmaningar som ska lösas. Som sjuksköterska har du en helhetssyn på patientens komplexa behov. Du ansvarar för omvårdnad, läkemedel, psykosociala behov och samarbetsfrågor kring patienten. Vi vill att patienten är delaktig i sin vård. Det innebär att kommunikation och information är en mycket viktig del i ditt arbete. Du har en arbetsledande funktion. 

För att du ska trivas hos oss

Om du tycker om snabba växlingar i arbetstempo, stor variation i arbetet, gillar att arbeta tvärprofessionellt och vill utvecklas i din yrkesroll, då kommer du att trivas hos oss! Eftersom vi har en komplex verksamhet är tidigare erfarenhet som sjuksköterska meriterande och inom akutsjukvård särskilt meriterande. Du är kvalitetsmedveten och trygg i din roll som sjuksköterska. Du har ett empatiskt sätt, en mycket god servicekänsla och ger ett gott bemötande till patienter och kollegor. För att trivas i denna roll bör du vara stresstålig och ha högt arbetstempo när så krävs. Vi ser gärna att du har ett visst tekniskt intresse eftersom medicinteknisk utrustning används i stor utsträckning. Vi lägger stor vikt vid egenskaper som god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. 

Detta värderar vi högt

På akutkliniken arbetar vi i team och får dygnet runt nya patienter att bedöma och nya utmaningar att lösa. Vi möter patienter i vuxen ålder och ser varje individ som unik. Vi strävar alltid efter god och säker vård samt att ge ett professionellt bemötande i alla situationer.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar om tjänsten lämnas av vårdenhetschef Amelie Poppeldal-Johansson, tfn 010-242 26 73, eller vårdenhetschef Henrik Nilsson, tfn 010-242 26 36. Fackliga upplysningar lämnas av Johanna Hillegran, Vårdförbundet tfn 073-0413082.

Då urval, intervjuer och tillsättning sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan snarast, dock senast den 18 oktober 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag

Sök jobbet som Sjuksköterska dag Tillbaka till lediga jobb