Arbetsterapeut

Rehabiliteringscentrum, Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker en arbetsterapeut till vuxenpsykiatrin vid Höglandssjukhuset Eksjö. Tjänsten är ett vikariat på heltid, under ca 1 år framåt, med start 1 december 2019.

Vi erbjuder dig

Rehabiliteringscentrum på Höglandssjukhuset i Eksjö är i dag en samlad verksamhet som ökar möjligheterna att ge våra patienter en jämlik rehabilitering. Vi arbetar inom områdena psykiatri, geriatrisk rehabilitering, internmedicin samt ortopedi/kirurgi. Inom Rehabiliteringscentrum finns arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, dietister, logopeder, kuratorer och undersköterskor samt en vårdadministrativ enhet.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:
http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har ett genuint intresse för att jobba som arbetsterapeut på sjukhus. Du kommer att arbeta med patienter inom vuxenpsykiatrin i såväl sluten- som öppenvård. I arbetsuppgifterna ingår bedömning, rehabilitering, planering, hembesök och hjälpmedelsförskrivning. Du kommer samarbeta kring utredning i team, t ex vid NP-utredningar. Du är delaktig i det kontinuerliga utvecklingsarbetet inom teamet, som görs för att förbättra utredningar och rehabilitering. Arbetet innehåller kontakter med patienter och närstående men också samarbete med övrig vårdpersonal både vid sjukhuset och i den fortsatta vårdkedjan som t.ex. försäkringskassan och arbetsförmedlingen samt kommunen.

För att du ska trivas hos oss

Du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är strukturerad, samarbetar väl och har en helhetssyn där patienten och dess närstående är delaktiga och i fokus för dina insatser. Du har ett kvalitetstänk, är intresserad av att utveckla och förbättra verksamheten och har ett kreativt och lösningsfokuserat arbetssätt där ingenting är omöjligt. Vi värdesätter ett flexibelt arbetssätt och att du har förmåga att värdesätta olikheter vad gäller bakgrund, kultur och grupptillhörighet. Du har gärna erfarenhet av arbete som arbetsterapeut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga med att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbete.

Så här gör du om du är intresserad

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Karolina Elmblad, tfn 010-244 7835 eller 070-353 1049. Facklig företrädare för SACO är Maria Svensson tfn 010-243 46 39.

Välkommen att söka jobbet via länken nedan.
Sista ansökningsdag 2019-10-21.
Ansökningarna och urval kommer att handläggas löpande.

Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsföretag och andra säljtjänster.

Sök jobbet som Arbetsterapeut Tillbaka till lediga jobb