Dietist

Rehabiliteringscentrum, Region Jönköpings län

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad dietist och vill jobba i kompetenta team för patienter inom psykiatrisk vård. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 2020-02-01 eller enligt överenskommelse. Placering är inom Rehabiliteringscentrums verksamhet i Jönköping län. Du kommer att en fast arbetsplats på Rehabiliteringscentrum i antingen Värnamo eller Jönköping i trevliga lokaler. Då det ingår resor inom vår Region öppnar vi upp för diskussion för upplägg som passar dig.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett viktigt och spännande arbete där du jobbar nära övriga rehabiliteringsprofessioner samt psykiatrisk personal. Du har även dietistkollegor nära till hands och en erfaren kollega kommer att ge dig upp till två månaders introduktion i ditt uppdrag. Om du är ny i yrkesrollen som dietist så erbjuder vi dig dessutom en erfaren mentor. Rehabiliteringscentrum är positivt till kompetensutveckling och vidareutveckling och om du har några specifika önskemål angående detta är du välkommen att delge oss i din ansökan eller vid en eventuell intervju. Rehabiliteringscentrum befinner sig i ett skede av stark utveckling vilket kommer att innebära nya viktiga uppdrag för våra medarbetare i framtiden.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder:http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Hos oss på Rehabiliteringscentrum får du som dietist bidra med din specialistkunskap inom nutrition för att hjälpa människor med nutritionsproblem kopplade till olika psykiatriska sjukdomar som exempelvis neuropsykiatriska diagnoser, ätstörning och psykossjukdomar. Det handlar ofta om nutritionsbehandling vid undernäring, näringsrubbningar och ohälsosamma matvanor. Du har också en viktig roll i psykiatrins arbete med hälsosamma levnadsvanor. Utvecklings- och förbättringsarbete, utbildning och handledning av personal samt gruppundervisning av patienter är andra viktiga delar av arbetet. Arbetet som dietist sker till största delen inom öppenvården men även till en viss del inom psykiatrins slutenvård.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att ta initiativ till arbetsuppgifter och aktiviteter och att du kan samarbeta med övriga professioner på ett lyhört sätt. Som person är du lugn och trygg och kan på ett strukturerat sätt ansvara för dina arbetsuppgifter. Flexibilitet och god muntlig kommunikation är andra betydelsefulla nycklar i ditt arbete på Rehabiliteringscentrum. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Patienter och närstående ska känna sig trygga i att våra medarbetare har en samlad kunskap om de fysiska, psykiska, sociala och existentiella behov i den situation patienten befinner sig i. Vi arbetar personcentrerat där patientens egna resurser tas tillvara. Vi lägger stor fokus på medarbetarskap och hälsofrämjande arbetssätt.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta områdeschef i Värnamo Karolina Elmblad, tfn 070 353 1049 eller 010 244 7835 och områdeschef i Jönköping Anna Neymark Wolgast, tfn 010 242 2739 Fackliga företrädare är Ingrid Gunnarsson (SACO) i Värnamo, tfn 010 244 88 72 och Tommy Johansson (Naturvetarna) i Jönköping, tfn 010 2421068.

Sista ansökningsdag 2019-10-27. Ansökningar och urval handläggs löpande.
Välkommen att söka jobbet via länken nedan

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Dietist Tillbaka till lediga jobb