Barnsjuksköterska / Distriktssköterska

Barnhälsovården Söder / Värnamo och Gnosjö Barnhälsovård

Är du lockad av att göra skillnad för folkhälsan? Nu söker vi dig som har ett stort intresse av förebyggande hälsoarbete med fokus på det bästa för familjen.

Varmt välkommen med din ansökan till barnhälsovården! 

Vi söker

Till barnhälsovården i Söder söker vi dig som är sjuksköterska med vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar alternativt distriktssköterska.

Du har en fast arbetsplats på familjecentralen antingen i Värnamo eller Gnosjö tillsammans med härliga kollegor i trevliga lokaler. Då det kommer att ingå resor till närliggande familjecentraler/kommuner i ditt uppdrag öppnar vi upp för diskussion för upplägg som passar dig. Vi ser oss som en flexibel organisation och diskuterar gärna nya idéer, förslag och möjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete. Barnhälsovården i Söder finns på familjecentraler tillsammans med kvinnohälsovården, öppna förskolan och delar av socialtjänsten.

Att arbeta på en familjecentral innebär ett samarbete och kunskaps-/erfarenhetsutbyte mellan flera olika professioner. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling och din introduktion anpassas efter dina förutsättningar.

Vi ser fram emot att ta vara på nya medarbetares kompetens i vår verksamhet!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som BHV-sjuksköterska består dina arbetsuppgifter av ett omfattande hälso- och preventionsarbete bland barn i åldern 0-6 år. Du kommer att arbeta efter barnhälsovårdsprogrammet som är inriktat på bland annat vaccinationer, levnadsvanor och tidig upptäckt. Detta innebär att både ha egna mottagningar och att leda föräldragrupper.

I begreppet familjecentral ingår att man i teamet ska se till hela familjens behov av råd och stöd. Arbetet innebär att du tar mycket egna initiativ och eget ansvar. Inom enheten arbetar vi ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbeten där alla ska vara delaktiga.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att det är viktigt att du som person har förmågan att strukturera och planera ditt arbete. Du har också lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra och har en god förmåga att lyssna och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Om du erbjuds tjänsten kommer vi att begära utdrag ur belastningsregistret.

Detta värderar vi högt

Vi som arbetar inom barnhälsovården vill att familjerna ska få bra bemötanden, känna förtroende och delaktighet. Detta ska tillsammans med vår kompetens inom prevention, folkhälsa och medicinsk vård skapa bästa möjliga värde för de vi finns till för. 

Vi arbetar för bästa möjliga hälsa för alla barn i vårt län.

Så här gör du om du är intresserad

Välkommen att kontakta enhetschef Jeanette Rehn, 010-244 19 09, 072-212 79 84.
Facklig företrädare för Vårdförbundet är Mariann Jönsson, 010-244 27 85.

Sista ansökningsdag är den 21 oktober. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Barnsjuksköterska / Distriktssköterska Tillbaka till lediga jobb