Sjuksköterska

Medicin- och geriatrikkliniken, Höglandssjukhuset i Eksjö

Är du redo för något nytt till hösten? Nu söker vi på medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö nya sjuksköterskekollegor som vill hjälpa och vårda våra patienter tillsammans med oss. Samarbete, arbetsglädje, utveckling och gemenskap är ord som präglar vår klinik och våra arbetssätt. Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller rutinerad, och som vill arbeta på någon av våra avdelningar på medicin- och geriatrikkliniken i Eksjö. Kliniken består av vårdenheter med olika inriktningar där vi arbetar med geriatrik, neurologi, stroke, lungmedicin och gastroenterologi, kardiologi, hematologi, njurmedicin och diabetes. Vi har även en dialysenhet samt en strokeavdelning. Vilken inriktning är du intresserad av? Berätta gärna det för oss i din ansökan. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. När passar det dig bäst att arbeta på dygnet? Våra patienter har behov av vård dygnet runt, vilket gör att du kan välja att arbeta på dag/kväll eller natt.

Vi arbetar aktivt för att du som ny ska känna dig trygg i din roll. Vi har ett nära samarbete mellan chefer och avdelningar och det finns även teamsjuksköterskor tillgängliga för att handleda och stötta. Det finns också apotekare som hjälper och stöttar kring läkemedelshantering.

Att få möjlighet till att ständigt utvecklas i sin yrkesroll och som person tycker vi är viktigt. Vi samarbetar därför bland annat med en hälsokonsult, företagshälsovården och andra resurser inom Region Jönköpings län för att ge dig verktygen som just du behöver för att fortsätta lära och utvecklas. För att du ska få en bra start hos oss får du en anpassad introduktion och bredvidgång utifrån dina erfarenheter. Om du arbetar på natten får du ett lönetillägg. Region Jönköpings län erbjuder en rad förmåner för dig som är anställd. Läs gärna om vilka förmåner vi erbjuder!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska hos oss på arbetar du med omvårdnaden av våra patienter. Att ansvara för omvårdnad, ta prover, ge injektioner och läkemedel är vanligt förekommande arbetsuppgifter och som sjuksköterska har du ett stort fokus på medicinsktekniska uppgifter. Du planerar, leder och organiserar det nära omvårdnadsarbetet och har ett nära samarbete med undersköterskor och andra professioner.

För att du ska trivas hos oss

Vi söker dig som brinner för ditt arbete och motiveras av att arbeta tillsammans med andra för att ge patienten bästa möjliga vård. Du är kreativ och tycker om att bidra med nya idéer och är intresserad av utveckling och lärande. Eftersom tillståndet på våra patienter snabbt kan förändras krävs det att du är flexibel och kan anpassa sig till ändrade omständigheter. Du har lätt för att planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. För oss är det viktigt att rätt person är på rätt plats och vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. 

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av vårdenhetscheferna; Anki Bringner, 010-243 80 05, Birgitta Stenbäck, 010-243 55 63, Mona Ottosson, 010-243 44 05, Camilla Nilsson, 010-243 05, eller Åsa Gustafsson Fasth, 010-243 45 05.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Charlotte Sundström, 010-24 343 10. Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb