Anestesisjuksköterska

Dagkirurgen, Operations- och intensivvårdskliniken, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping

Är du anestesisjuksköterska och vill arbeta på en av Sveriges bästa dagkirurgiska enheter?

Dagkirurgi innebär att man i första hand utför operationer som inte kräver inläggning på sjukhus. Dagkirurgienheten utför kirurgiska ingrepp med lokalbedövning, blockader, ryggbedövning eller narkos. Vi är 47 medarbetare som arbetar på dagkirurgen där vi förutom operationsverksamhet även ansvarar för ett daguppvak för vuxna och en separat uppvakningsavdelning för barn. I dagsläget har dagkirurgen öppet måndag till fredag 07.00 – 19.30.

Vi söker

Vi söker nu en anestesisjuksköterska som har några års erfarenhet av att arbeta inom den somatiska vården. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på dagkirurgen, Länssjukhuset Ryhov, Jönköping.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att vara med i vårt team och bedriva pre-, intra- och postoperativ vård av vuxna och barn. Vi utgör en servicefunktion för opererande kliniker inom dagkirurgi där alla är med och bidrar till verksamhetens målsättning genom att bland annat minska operationsköerna. För att komma dit krävs bland annat goda samarbeten inom och utanför verksamheten/kliniken. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och du kommer att arbeta med många olika specialiteter tex Ortopedi, Kirurgi, Gynekologi och Öron- Näs- Halskirurgi.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder här.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss tror vi att du behöver vara initiativtagande och flexibel då vår verksamhetet ständigt förändras efter patientens och verksamhetens behov. Vid stressade situationer har du lätt att fokusera på rätt saker. Vi tar förgivet att du har ett positivt förhållningsätt till verksamheten och organisationen. Du har en god samarbets- och empatisk förmåga och bidrar till ett härligt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Upplysningar lämnas av vårdenhetschef Christel Bjärterot Lundqvist 010- 2421923 Facklig företrädare är Vårdförbundet, Catarina Pihlqvist 010-2422980

Vill du vara med? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är den 31 oktober 2019. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Anestesisjuksköterska Tillbaka till lediga jobb