Processledare

Hjälpmedelscentralen, Jönköping

Vi söker

Vi söker dig som har ingenjörsutbildning på högskolenivå och yrkeserfarenhet inom området välfärdsteknik alternativt rehabilitering/hälso- och sjukvård. Meriterande är tidigare erfarenhet av projektledning. Vi värdesätter även erfarenhet av verksamhetsutveckling.

Det här får du arbeta med

Hjälpmedelcentralen kommer att införa ett nytt produktområde - välfärdsteknik. Det kommer ställas komplexa krav på att kunna samordna, samverka, utveckla och upprätthålla goda kontaktvägar med många olika verksamheter. Du ska driva området välfärdsteknik framåt, och hålla dig à jour med trender och utveckling inom teknikområdet i allmänhet och specialområdet i synnerhet. Du kommer att behöva ha kunskap om lagar och förordningar inom området samt följa dessa. Du kommer också att vara teknisk konsult i samband med utprovningar. Du tillser att produkter tillhandahålls och att sortimentet utökas succesivt inom området.

För att trivas hos oss

Som person trivs du i ansvarsrollen och har förmåga att föra projekt vidare tills det är avklarat. Du har ett strategiskt tänk med ett brett perspektiv på frågorna du ansvarar för. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Vidare är du bra på att skapa kontakter och underhålla relationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, av vikt är att du kan arbeta utifrån Region Jönköpings läns värdegrund:https://www.rjl.se/om-oss/Vision-mal-och-varderingar/

Så här gör du om du är intresserad

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta enhetschef Pernilla Volmevik Lundberg, tfn 010-242 87 03, pernilla.volmevik.lundberg@rjl.se Facklig kontaktperson för SACO är Stefan Frisk, tfn 010-242 87 05.
Välkommen med din ansökan som du gör via länken nedan. I denna process tillämpar vi löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-10-31.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Processledare Tillbaka till lediga jobb