Sjuksköterska

Ortopedisk vårdenhet, Länssjukhuset Ryhov

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som vill bidra i vårt arbete på ortopedkliniken. Hos oss får du en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du har arbetat som sjuksköterska tidigare.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta i en spännande verksamhet som ständigt utvecklas. Du blir del av en arbetsgrupp med god gemenskap där vi värdesätter varandra och varandras kunskaper.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Som sjuksköterska på ortopedisk vårdenhet arbetar du med läkemedelshantering, dokumentation och medicinteknisk utrustning. Du ansvarar för omvårdnad, pre- och postoperativ vård, mobilisering av patienter samt vård och övervakning av patienter med epiduralkateter, blockader och patientkontrollerad smärtbehandling. I din funktion ingår arbetsledning. Vårt mål är att alla medarbetare är delaktiga i kvalitetsarbete.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss har du lätt att anpassa dig till nya förutsättningar och tar ansvar för ditt arbete. Du har gott omdöme och god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en positiv inställning till ditt arbete. Du behåller ditt lugn även i pressade situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårdenhetschef Anna Claesson Songsong telefon 010-242 18 63. Facklig företrädare för Vårdförbundet är Marie Pettersson, telefon 010-242 15 20.

Urval och intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen. Välkommen med din ansökan senast 17 oktober 2019. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Sjuksköterska Tillbaka till lediga jobb