Vårdadministratör

Ortopedkliniken Värnamo

Vill du ta del av vår härliga gemenskap på Ortopedkliniken i Värnamo? Sök då tjänsten som vårdadministratör för att bli en del av vår verksamhet!

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör eller medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av vårt journalsystem Cosmic. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande arbete på en trevlig arbetsplats där vi arbetar för att ständigt förbättras. Vi ger dig goda möjligheter både till kompetensutveckling och personlig utveckling samt en introduktion som är anpassad efter dina tidigare erfarenheter.

Läs gärna mer om Region Jönköpings läns förmåner för medarbetare!

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter består av medicinsk dokumentation, diagnos- och åtgärdsklassificering samt övriga administrativa uppgifter. Även registeransvar och andra ansvarsområden kan bli aktuella. För att öka variationen i arbetet har vi ett roterande schema för bemanning av vår reception.

För att du ska trivas hos oss

Som person har du lätt för att samarbeta med andra, är flexibel och kan snabbt göra omprioriteringar i det dagliga arbetet. Du är serviceinriktad och noggrann i ditt arbete. Vi värdesätter ett positivt förhållningsätt till både arbetskamrater och arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Angelica Magnusson, 010-24 45 880. Facklig företrädare för Vision är Helena Petersson, 010-24 47 264. Sista ansökningsdag är den 18 oktober 2019.

Urval och intervjuer kan ske löpande. Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Sök jobbet som Vårdadministratör Tillbaka till lediga jobb